Mervea Ozlemberkay iyi yaptınız hanımefendi çocuğunuzu bizden iyi bilirsiniz ama vermiş olduğunuz besinler çocuğa ağır gelir ister salçanızı koyarsınız ister domates nacizane fikrimi yazdım size kalmış hangi doktora giderseniz gidin sizi yanlış bulacaktır iui günler
Ozlemberkay Ogulveannesi alerji fln hoc yok gormedm yni 4 bucuk aylikn suyudn az bi veriyordm suna 6 aylik 😍
Ogulveannesi Ozlemberkay yineDe dikkat edin siz kontrol edin AlerJik besİn çünkü domates,bal,yumurta beyazı bunlar 1yaŞından önce tüketilmiyor 🤷🏻♀️
Minikbalinannesi Ozlemberkay bende verdim 4 aylıkken domates çok şükür bişey olmadı sıkıntı yoksa ver bana saçma geliyo yok yaşını bekle yok bilmem ne deneye deneye görüyoruz herşeyden verdim valla ben
Ozlemberkay Mervea corbaya baska ne kiyabilirmki salcanin icnde ne var ne yok bilmeyiz bnde cok az renk versn diye domtes koydm
deletedmom2200 Ozlemberkay domates alerjendir çilek ile birlikte verilmesi sakıncalı olan besinlerdendir. Hele de tuz ekledim demişsiniz görmez olaydım biz yer gibi yemek olur mu bebeğiniz kaç aylık buarada
deletedmom2200 zynpncr nasıl veriyorsun canım minik minik mi parçaladın kendisi mi alıp yiyor bizimde kahvaltıya başlamamız lazım cesaret edemiyorum bugüne kadar hep püre verdim korkuyorum 🤷♀️
Mervea Ozlemberkay renk versin diye şimdiye kadar birşeyler koymadım bizim yediğimiz gibi domatesli baharatlı yiyemezler oğlum için dolma yapıyorum yiyebileceği şeyleri koyuyorum sırf renk vermesini istiyorsanız kırmızı kapya biber kullanabilirsiniz domates yerine yada ben bu konuda çok pinpirikliyim 6. Ay tadım zamanı doyumluk değil zaten
deletedmom2200 Ozlemberkay canım 6 ay tadım ayıdır sen çorba yapmışsın çok çok çok erken. 6. Ayda damak tadı oluşması için her şey tek tek vermen lazım yani muzla elma karışım olursa hangisini seviyor hangisini sevmiyor bilemezsin önce tek tek denemen gerekli alerji durumuna da bakarak. Ben 6. Ayda %90 yoğurt verdim hep ve anne sütü. Onun harici bezelye havuç verdim ama hep haşladım püre yaptım çorba 7-8 Aylık bebek için biliyorum hele de tavuk et 8. Ay Bebekler için öneriliyor çok güzel kitaplar var bununla ilgili okumanı tavsiye ederim 👍
Ozlemberkay Mervea yani bnde yni aneyim biglm yok sadece kndo kndime domatesmi slacami dedim en iyisi domates dedim ve koydm oglmda istahla yiyor zatn bilgilndrdign icn de tksuelr 😘
deletedmom2200 Ozlemberkay salça zaten asla koyamazsın tuzlu olur. 9 Aydan büyük Bebekler için tuzsuz salça kullanabilirsin az önce dediğim gibi çorba 6. Ay için erken canım
NrYlmzTsr Ozlemberkay bazen yazdiklarinizi cok zor okuyorum 🙈 6 aylik daha tadimlik ayidir, cok erken baslamissiniz herseye. Domates, tuz vs. Verilmemeli
Ozlemberkay Minikbalinannesi bnde zatn onu doyrum alerjik fln bisey gormedim hic hata gecn de kabiz oldu domates suyu fln verdm vlaa salca ve dometestense dometes kulnirim dha iyi 😘😇🤗😍😗
Minikbalinannesi Ozlemberkay bana doktorum hiç ay falan vermedi herşeyi deneye deneye ver dedi bi sıkıntı olmazsa da devam edersin dedi
Ozlemberkay NrYlmzTsr evet ya herkes yazim hakinda boyle dnsuyor klavyem donuyor ondn bebkte bikmiyor anca yaziyorum duzeltmeye firstm yok kusra bkma artik