Nur709 Kizlar 2 gün sonra bebegim 4 aylık olucak zehirli guart olduğumu öğrendim o yüzden ilaç kullsnicsm ve bebeğimi sütten kesmek zorundayim tecrübeli anneler den kabız yapmayan mama tevsiyesi bekliyorum🤦
Tuanaosii Nur709 kabızlığı önlemek adına mamasına günde 1 kere 1 çay kaşığı zeytinyağı dökebilirsin ben öyle yapıyorum
Amineinci Nur709 hipp organik combiotic 👍 en iyi mamaaa hemde organık ve gaz,kabızlık sorunu için olan bi mama sindirimi çok kolay 🌸 Golden goat var birde keçi sütü. Onunda besin değerleri gayet iyi 👍
Tuanaosii Her mama ilkten kabız yapar canım bende bebelac kullanıyorum mutlaka günde en az 10 çay kasıgı kadar su veriyorum
_Twinkle_ Nur709 ben veriyordum unutmamak adına anne sütü vermeyecegin icin su ihtiyaci karsilamiyor mama o yüzden vermen gerekli
Fulyaalinmina Nur709 hipp onerirrim ama bütçe olarak düşüneceksiniz Bebelac Gold alabilirsiniz bize ikiside gaz kabız yapmadı içerikleri güzel probiyotik prebiyotik var ikisinde de. Birde hergun sabah akşam mamasina 1 er çay kaşığı zeytinyağı eklerseniz kaka problemi yasamazsiniz