Prensannesi0809 Hanımlar oğlum 7 aylık 26 günlük ve halen oturamıyor kontrole getirdim doktor baktı bayramdan sonra bir daha göreyim dedi sizce normalmi sizin bebişler kaç aylıkken oturdu 😔
Sewooo Prensannesi0809 benim yavru 6 ay 7 gunluk desteksiz oturamıyor ya yana ya one devriliyor bekliyorum sabırla bes parmagin besi bir mi🤣
Ozlmylmz Prensannesi0809 6 6 buçuk civarı desteksiz oturmaya yerde hareket halindeyken kendi kendine oturmaya başladı
MinnakAsel Prensannesi0809 devrilmeden oturmayı soruyorsan bende bu konuda çok çektim çok kafama taktım ama 8 ayda desteksiz devrilmeden oturdu oturduğu günde emekledi onun yaşıtı 6.5 aylıkken desteksiz oturdu her bebeğin gelişimi farklıdır
Prensannesi0809 Sewooo benimki 8 aya gidicek nerdeyse oturamıyor yana doğru düşüyor korkuyorum sıkıntımı var diye 😔
Sewooo Prensannesi0809 dr yorum yapmadı mı olumsuz dusunme bence umarım bayram sonu gelmeden oturur yavrucuk. annemden biliyorum tekrarla diyor aralıklı kasları guclensin ve dengeyi ogrensin diyor. Deneyin isterseniz bir kac saat arayla oturtmaya calisin
Armesss Prensannesi0809 her çocuk bir değil bende bir bunun sıkıntısını çektim ama boşuna evham yapmışım şimdi gayet oturuyor ve 8.5 aylık ama iki haftadır tam anlamıyla oturuyor
MinnakAsel Prensannesi0809 Zamanla oturucak hiç endişe etme bende çok endişelendim ama her çocuğun gelişimi farklıdır unutma
Prensannesi0809 Sewooo oturtmaya çalışıyorum yanlarını destekliyorum oturabiliyor desteklemediğim zaman sırtı aşşağıya doğru oluyor darlanıyor ağlıyor
Mom0982 Prensannesi0809 Bol bol yere koy basında bekle annesi.Bizim de öyleydi alıştırmaya bağlı sanırım.Her çocuk farklı kimseyle kıyaslama bence