Prensesimamine Bebeğim 5 aylık kilosu 8750 çıktı meme mama gidiyrouz doktor biraz fazla dedi mamayı azalt dedi ek gıdayada yavaştan başladım azaltsam ağlıyo çok iştahlı napıcam benimle aynı durumda olan varmı
Mimarhanim Prensesimamine ilerde yaşayacağınız sıkıntı büyük olabilir canım. Bir bebeğe yemek ye demek zor ama yemek yeme demek daha zor öyle düşün. Önlem almakta fayda var. Ağlarsa ağız oyalayacak şeyler ver eline salatalık gibi. Ya da kefir yoğurt vs yedir. Ne sıklıkta besleniyor bilmiyorum ama her istediğinde meme ver ama mama verme oyunla vs geciktirmeye çalış süreyi
EslemEva_23 Prensesimamine biraz fazla geldi kızım 11 aylık 8.500 kilo kilo ilerde cok büyük problem olup küçük yaşta seker hastalığına sebep olabilir bir hekimden yardım alın en azında nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini gösterir
Meer Benim doktorum dedi ki, sadece anne sütü alıyorsa kilosu çok olması hiç sorun değil. Canim benim sana tavsiyem mamayı azalt sadece sütüne beslensin, ileride hareketlenince verecek zaten emin ol