ruzzzzzz Diyete başladım Aaaa dostlar yansın yaplar gitain kilolar varmı diyet yapan kaç kilo fazlanız var 5 kilo vercem ben inşallah şuan 170 boy 69 kiloyum siZlerde durum nasıl doğum sonu
uykusuzMoMm ruzzzzzz bende 1.70 cnm 15 nisanda diyete basladım 71. 1 ile şu anda 65.2 hedefim 58 bakalım boyum uzun oldugu için 58de asırı zayıf duruyorsun dıyorlar ama bn kendimi bildim bileli hıc 58 i gecmedm hamılelık süresi dısında 🤗
ruzzzzzz uykusuzMoMm ay hadi ünşallah online destek alıpm ben sen kendin mi yapıosun benim hedef 64 yoksa çok zayıf görünüyo yüzüm
uykusuzMoMm ruzzzzzz dıyetısyene yazıldım ben cnm bıde instegramda fun body cayı var duydun mu blmyrm onu kullanıyorm tokluk hissi veriyor ve sık tuvalete cıkıyorm evdede elimden geldıgı kadr leslie yapıyorm bol su içiyorum 🥰
uykusuzMoMm ruzzzzzz 2.ayından sonra içiliyor cnm bır bak istersen sitesine fun body zülal bayanın ismi arkadasm onunla 20 kg verdı
uykusuzMoMm ruzzzzzz o zmn hiç kullanma cnm ben mama kullanıyorm oglum 8 bucuk aylık evet hemde senın vermen gereken kg cok az sporla dıyetle kolayca verırsn 🙏🥰