Rmys11 Arkadaşlar kayınvalidem lohusa külodu alıcakmış bana bende depend alıcaktım depende gerek yok mu o zaman lohusa külodu nasıl bişey bilmiyorum
zeynepela2 Rmys11 bende depend kullandım. Boşver almak istiyorsa alsın begenmezsen depend almak kolay zaten
Minikannesiii Rmys11 bence gerekli alsın lohusa külodu yüksek ve geniş oluyor biraz. Doğumdan sonra diger çamaşırlar dikiş yerinize gelebilir diye almak istemiştir. Ben doğumdan sonra bi süre kullandım
Ef24 Rmys11 lohusa külodu da depend gibi bir şey farkı yok siz gene de depend alın bir paket hangisinden memnun kalırsanız onu kullanırsınız
aliismom Rmys11 aldim ben normal dogum yaptim inan pişman oldum.. dikislerim olunca wc de cok sıkıntı cektim bide onunla ugrasmak ekstra iş oyalıyor.. ilk hafta hasta bezi kullandim sonra rahat külot arti uzun ped kullandim rahat ettim..kaliteliydi birde..çok gereksiz geldi bana.. tabi sen memnun kalabilirsin o ayri
zeynepduha Rmys11 depend daha rahat olur ama kanama bittikten sonra lohusa iç çanaşırı rahat olur sezaryen olacaksanız dikişlerinizi acıtmaz
Pinars Lohusa külodu sonrası için dikiş yerleriniz acımasın rahatça sizi sıkmasın diye yapılmış bir şey. Normal külodu büyüğü gibi düşün. Depentte ped şeklinde gibi yani kanaman olduğunda kullanırsın. Kanaman bitince de lohusa külodu giyersin bir süre.
Pinars Rmys11 evet yani ped falan koyman lazım da gerek yok depennt varken. Külodu sonrası için daha iyi olur kullanmak istersen. Bun kullandım rahattı
Cgdmltr93 Rmys11 lohusa külodu normal külot. Büyük beden olarak düşün. Ağ kısmı geniş olur pedi tutsun diye. Karnını sarar. Depend al tekrardan. Lohusa pedi de al
ssnnmm Rmys11 depend kesinlikle almalısın kanaman bittikten yada hafifledikten sonra lohusa kilodu kullanırsın
Minikannesiii Rmys11 hayır normal iç çamaşırı gibi düşünün sadece adı lohusa külodu daha geniş ve yüksek bel