tombikdonerkankasiiskender Sabır taşını dün kullanamaya başladık oğlum öğürdü kustu pek yanaşmıyo göğsüme ister gibi oluncada pis diyorum gidiyo ama göğsüm şişti bu sefer de sağmak mı lazım acaba sütün geri çekilmesini engeller mi sağmak
Bpoyraz54 tombikdonerkankasiiskender engeller canım biraz ağrı çekersin ama zamanla çekilir sütün sagarsan sütun cekilmez
Kereminannesiii tombikdonerkankasiiskender azıcık sağmak gerekli diye biliyorum kendinizi rahatlatma amaçlı. Yoksa mastit olma ihtimali var süt geri çekilene kadar
tombikdonerkankasiiskender Bpoyraz54 hadi ya evet ağrı yapmaya başladı biraz, tamamen sağmasam da biraz sağsam oda mı olmaz
tombikdonerkankasiiskender DoganurcaN aktardan aldım memeye sürüyosunuz çocuğu sütten kesmek için kullanılıyo taş şeklin de biraz ıslatıp göğüs ucuna sürüyosunuz çamur gibi bişey oluyo ama tadı ve kokusu berbat çocuk haliyle istemiyo
DoganurcaN tombikdonerkankasiiskender hımm ilk defa duydum ben yeni anneyim o aşamaya gelince muhtemelen kıyamam koca çocuk olana kadar emziririm🤣
tombikdonerkankasiiskender DoganurcaN şuan böyle düşünmen çok normal 😄😄 ben biraz da mecburiyetten kesiyorum 4 aylık hamileyim ☺️
tombikdonerkankasiiskender Kereminannesiii evet zaten sızlama yapıyo böyle de durulmaz gerçekten, teşekkür ederim