Muratmervemiray Kızlar bebeğimde besin alerjjisi var çook kusuyor mamayı veriyorum 5 dakka sonra kusuyor ee bende anlamiyorum simdi midesinde bisey kalmadi bunun yani çocuk acmi kalıyor tekrar mama vermeli miyim
Deletedmom277 Muratmervemiray mama olarak ne kullanıyor ? Doktorunuzdan mamasını değiştirmesini isteyin belki tadını beğenmemiştir midesini bulandırmıştır. Vermeyin biraz midesi rahatlasın sonra verirsinix
sima Muratmervemiray diyet yapıyormusuz acaba biz de de var aynı sorun ben süt ve süt ürünleri diyetindeyim 3 gündür kakada kan yok ama hala mukus var sizin doktorunuz nasıl yol izliyor
Muratmervemiray Mervea neocate ama çok iştahlı içiyor ağzını silmek için durdugumda bile ağlamaya başlıyor ver diye
Mervea Muratmervemiray başk mama deneyin pregomin as kullanıyoruz bizde bir kere alimentum verdim olduğu gibi kustu yarı hidrolize edilmiş mama gene kendi mamamıza geçtik
edaydogan @Muratmervemiray çok olmasada bizimkide kusuo vanilya şurubu yada pekmezle denedim pekmezle daha fazla kustu şimdi az az vanilyayla veriorum ama bütün diyet mamaları kötü kokuyormuş 😭😭😭
sima Muratmervemiray ne diyeti yapıyorsunuz acaba süt ve süt ürünleri mi ben ekmegi bile kestim gözleme yiyorum hergün bilmiyorum ya ne kadar zor bi durum
edaydogan Nuryalcndag kahve dünyasından aldım mamayı kusuo kendi sütümü veriorum çok olmasada ara ra kusuo ne yapıcağımı şaşırdım bende artık ekmeği kesmedim kanda neden çıkmıo bu alerjiler bende onu anlamadım