MutluMommy Bebeğim 8 ay 17 günlük sürekli saat başı ıkınıyo minik minik kaka yapabiliyor çok sert kakası poposu falan çatlar diye korkuyorum Allah korusun bu şurubu kullanan varmı internette pek bi bilgi bulamadım kullanıyosa aç mı tok mu ne kadar 🙏🏻
ikiprensannesi_gul MutluMommy bu şurubu ben kendim kullandım ama değişik yaş gruplarında kullanılması için yazıyo zaten yinede siz bence hemen eczaneye gidin bebeğin ayına göre bilgi verirler hangi yaş grubunda olursa olsun inanın çok etkili bi şurup faydasını görüceksiniz
Sema92 MutluMommy bizede tok yazmisti ve sabah aksam 1 cay kasigi duzenli kullanımda iyi geliyor yani bize iyi geldi cok sukur 🤲
yiyidom MutluMommy sabah akşam yarım ölçek vereceksiniz kakası yumuşarsa günde bir ögün yarım ölçeğe düşün normale dönerse kesebilirsiniz
Minikcasper01 biregesevdasi reçetesiz alınabiliyor. Ben kendim kullandım hamilelikte şu sıra arada da kullanıyorum reçetesiz aldım
HeartShapedGlasses Aynı şikayetten bizdede var makat çatlağı oldu hatta. Doktorumuz dulcosoft yazdı. Baya fayda gördük 6.5 aylık benimki
MutluMommy HeartShapedGlasses anladım canım sağol ama şuruplar farklıymış şuan evde bu varda iyi geliyorsa vermek istedim
2673826 MutluMommy ben verdım 5 aylıktı ama düzelene kadar düzenli verin sabah aksam bır cay kasıgı verdım tok verdim ben doktor tok yazmıstı
ikiprensannesi_gul MutluMommy rica ederim ne demek inşallah faydası olur bide yüz üstü yatırıp beline doğru masaj yapın onunda faydası oluyo
MutluMommy ikiprensannesi_gul yaptım karnına zeytinyağlıyla falan popsunada sürdüm bide dediğiniz gibi deniyim ☺️☺️