Mucizem_0809 Anneme aşı randevusu alıcam ama kafam karıştı yaa daha önce kovid geçirdi hangisi daha iyidir babamda tek seçenek vardı sinovac diye
ikizlerinannesi2985 Mucizem_0809 ablamın en yakın arkadaşı doktor. O biontech i öneriyor. Daha etkiliymiş. Annem de o yüzden biontech oldu
Mucizem_0809 Kk41 ikizlerinannesi2985 Purposeless Zeyna_ tavsaninannesi çok teşekkür ederim hastaneden biontec için randevu aldım ☺️
kullanici_adi_yok tavsaninannesi ben de annemle babama biontech randevusu aldım 58 yasindalar. Siz de bi yan etkisi oldu mu ailenizde ?
Kk41 Mucizem_0809 biontec ilk dozda etki etmeye başlıyormuş. Sinovac 2. Doz dan 15 gün geçmesi gerekiyor antikor oluşması icin
limonlukarpuzzz kullanici_adi_yok yan etki kisiden kisiye degisiyor malesef babamda bir etki olmadi ama teyzemi mahvetti.
tavsaninannesi kullanici_adi_yok ilk gün sadece biraz halsiz hissetmişti babam sonra normal bi şekilde devam etti
limonlukarpuzzz kullanici_adi_yok saolun 1 gun cok zorlandi teyzem ama sabahina normale dondu. Annem olacak bugun bakalim o nasil olur bilmiyorum
PasaAnnesii Mucizem_0809 kovid olanlara aşı yapılmıyor diye biliyorum ama yapılıyorsa benim kaynanam yeni oldu biontej bir gün halsizlik oldu diyor başka yan etki olmanis
Mucizem_0809 PasaAnnesii 6 ay geçtikten sonra aşı olabiliyorlar oldu annem geçen pazartesi çok şükür bi sıkıntısı olmadı
EsraEsEs Aybarssna Benim doktorum sinovac yaptırın dedi.. Ama aşıdan sonra emzirmek ile ilgili birşey bilmiyorum