GulAkkaya Yaklaşık 1 haftadır bluz bakıyorum bütün mağazalara baktım aslaa düzgün birşey yok yaa neden sürekli crop tarzında çıkartıyorlar. Yok göbegi açık yok sadece gögüs kısmını kapatıyor. Doğru düzgün giyinen kalmadı sanırım. Hiçbirşey yokkk😢😢
Mom980 GulAkkaya Trendyoldan bakın ben ordan alıyorum hep ,crop tarzı da var normal tişörtte Alaçatı da ,milada vs
agacsizkoala GulAkkaya geçen gün dümdüz beyaz bi tişört almak istedim, ya göbeği açık ya kolu askılı ya bir omuzu yok, düz beyaz tişört bulmak bu kadar zor olmamalı dedim ve bulamadım 😁
Purposeless GulAkkaya Evet bende bu konuda çok muzdaripim 😬 Açığı aşırı açık yapmışlar.Diğer türlü tesettür zaten orta halisi ya yok yada olanda çok pahalı oluyor 😑
Minikcivcivim GulAkkaya Trendyol a bakın orada mevcut uzun tişörtlerde. Bi de mydukkan var benim hep alışveriş yaptığım site İnstagramda. Orada da uzun tişörtler var.
GulAkkaya agacsizkoala neden yaniii illa biryerlerimizi açmamız mı lazım tmama moda olabilir ama her türden çıkarmaları lazım
Smnl agacsizkoala lcw kendi internet sitesinde buldum ben uzun aramalarım sonucu sipariş ettim insallah istediğim gibidir 😬
Purposeless GulAkkaya evet her yaz birazdaha kumaştan çalıyorlar 😂 ya çok beğendiğm modeller oluyor ya kısa yada sırt dekolteli falan çıkıyor yakında erkek tişörtlerine sarcam
Dmt-01 GulAkkaya aynen bende nezamandır düzgün bişey bulamıyorum bakıyorum nete ama yok yok yok dediğiniz gibi ya göbeği açık ya göğüs dekoltesi çok fazla yorumları okuyorum yani kalitesi filan nasıl diye genelde göğüs dekoltesi çok yazmışlar göbeği açık olanlar belli zaten isyaaaaaaaaaaan edesim var🤣
GulAkkaya Dmt-01 ya transparan giyiyorum ama göbegi açık ya da aşırı gögüs dekolteli şeyler bana basit geliyor
GulAkkaya Purposeless evettt çok üzgünüm her yaz biraz daha açıyorlar 😂diğer yıl ne olacak bilemiyorum
Minikcivcivim GulAkkaya Trendyol da aramaya bluz yazınca her çeşiti çıkıyor aslında siz beğenmediniz sanırım. Ama evet düzgün bir şey yok haklısınız hep kısalttılar her yerden açtılar bi değişik şeyler valla
Selcan GulAkkaya lcw da oluyor genelde uzun tisortler. Bende ya beyaz ya siyah tişört bu yıl ilk deha sitesinde bir suru buldum çok şaşkınım normalde bir beyaz dümdüz tişörtü bulamam 😂
Minikcivcivim GulAkkaya evet talebe göre işte. Ben de çok zorlanıyordum sonra ben de cropa geçtim mesela her seferinde yok yok diye sinir olmaktansa ayak uydurayım dedim 😅