hvvgcr Kızlar Meraba daha önce de böyle bi soru yazdım ama cevap alamadım mama vermeyi bırakmıştım açtığım mama bir ayı geçti yaklaşık 45 gün felan olmuştır bugün doymuyor gibi hissettim o mamadan versem zarar verirmi bebeğime
Aselim hvvgcr vermeyin yeni bı mama alın. Kuzenim farkında olmadan vermisti kaç gün boyunca ishaldi. Riske atmayın derim
Aesma hvvgcr bu soruyu bende merak ediyorum açalı bir ay olacak benimde ama daha yarısı dolu :/ vermemek daha iyi sanırım ama çöpe gidecek okadar şey yazık 😞
Eag İçinde süt tozu olduğu için zarar verebilir. Bebeğinizi riske atmayın derim. Nasıl bir reaksiyon vereceği belli olmaz
hvvgcr gamzesez evet biliyorum ama şimdi versem zararı olurmu onu merak ediyorum şu an alma imkanım yok
hvvgcr Aselim şu an alma imkanım yok annemin yanına gelmiştim burada da mama satılmadığı için alamıyorum ama zaten 2 gün sonra gidecem 10 gündür hiç mama vermedim iki gün daha idare edebiliriz 🤗
hvvgcr Aesma evet ya 400 gr kadar mama var benimde ama kullanmamak gerekiyormuş mecburen atacağız artık