Urass78- Kızlar bisey soracam bir cocugun yürümesi icin önce tek elinden tutunca gitmesi lazim degilmi ?sizde yürume aşamalari nasil ilerledi yazarmısiniz bana?
gocebebirbayan Urass78- canım bebeğim 3 aylık ama gördüğüm kadarıyla tek elden değil , koltuk altlarından iki elinle de kavrayıp o şekilde yürütmen , yardımcı olman lazım. Tek kol çekersen Allah korusun kolu da çıkar
esra89 Urass78- benim bebeğim 6.5 aylıkken belli bir süre bırakınca ayakta duruyordu tek başına 1 ay sonra filan adım atmaya çalışıp öne düşüyordu 😀daha sonra koltuktan tutup kalkıp sıralamaya başladı 8.5aylıkkende bir baktım yürüyor ben hiçirşey yapmadım yani çok nadir koltukaltlarından tutup gezdirdim yürüme arkdaşı aldım onuda sevmedi pek zaten
defnesmomm Urass78- Önce tutunup kalkmayı öğrendi. Daha sonra hiçbir yere tutunmadan ayakta durmayı öğrendi. En sonunda da hiçbir yere tutunmadan iki koltuk arasında gidip gelmeye başladı. Cesaretini toplayınca istediği gibi yürüdü sağa sola. 🌸
Urass78- gocebebirbayan dengesi saglamasi açısindan oyle olirmu diye sordum canimcunku tek basina kendi ayakta duramiyor
gocebebirbayan Urass78- yürüme arkadaşı alsana ben öyle yapacağım 😊🙈 hem kol ve bacak kasları da güçlenir 😊
beyzasvm Bende de böyle bir aparat var askılık gibi bişi 😂 koyuyosun çocugu ipleri var tutarak yürütüyosun ne elini tutuyosun ne de birşey adı ne acaba bilsem söylerim 😂🤭
gocebebirbayan Urass78- ben daha dün Facebook ta bir çocuk mağazası geldi önüme orda görmüştüm arkadaşın dediğini 🙈🙈
gocebebirbayan Urass78- https://resimlink.com/F9iKn böyle birşey mi acaba arkadaşın dediği. Gördüğüm bu değildi ama bunun gibi birşey sanırım
oyaacool Urass78- hanımefendinin söylediği yürüme yardımcısı diye geçiyor internette birçok model mevcut sizin gönderdiğiniz linkteki doğru ama o marka bir tık beğenilmemiş kalitesiz korunaksız diye 50-100₺ arası daha güvenlileri mevcut birde onların hep zıpzıp hem yürüme olarak geçeni var içine bırakıyorsunuz kendisi hop zıp hopluyor ☺️
AsyaninAnnesiiii Urass78- doktora gittiniz mi bunun için 24 aylik yürümesi gerekirdi. Allah korusun bi sorun yoktur inşallah
Urass78- AsyaninAnnesiiii yok canim bi sorun sadcee dogudugundan beri kafa capimiz 3 cm geriden geliyo zaten oturmasid 1 yasinda olmustu
AsyaninAnnesiiii Urass78- he anladım aman iyi olsunda yürür. Yürüme yardımcısını deneyin belki onunla yürümek için çaba gösterir. Yada istediği bi oyuncağı biraz yükseğe koltuğa koyun ayağa kalkmaya teşvik etmiş olursunuz . Umarım bian önce yürür💕
AsyaninAnnesiiii Urass78- bizim de 9 aylıkken emekledi ara ara saga sola tutunup kalktı 1 yaşında yürümeye başladı. Belki kafasi 3cm geride olduğu için yürüme oturma konuşma kavramları bi kaç ay daha geriden geliyor olabilir 💕