Rainnn Kızlar yanımda yatırıyordum kafası yatağın kenarına gelcek şekilde hiçte öyle yatırmazdım ilk defa oldu bi an dalmışım bi baktım yok yere baktım sırt üstü düşmüş kucağıma aldım alınca ağlamaya başladı mama içirdim emzirdim biberonu ağzına alınca sustu hemen vücudunda kafasında şişlik kızarıklık hiç bir şey yok emmesi filan gayet normal gözde kayma kusma vs yok ama dün pek uyumadı şuan her ne kadar uyutmamaya çalışsamda uyuyor ☹️
ErtugrulAnnesii Rainnn bir şey olmaz Allah'ın izniyle böyle böyle büyüyecekler diyolar ya. Yine de gözlemleyin gün boyu. Geçmiş olsun tekrarı olmasın inşAllah.
Deletedmom131 Rainnn Uyutmamaya çalışmayın benim oglumda düştü doktorumuz uyusun ama saat başı uyandırıp kontrol edin dedi ilk 6 saat saat başı daha sonra 3 saatte bir kontrol edin
Sumeyye67 Rainnn canım hastaneye getirsene bebeğini bir baksınlar senin anlayamayacağımoz şeyler olabilir
deletedmom1067 Rainnn bence doktora götürün ihmal.edilecek birşey değil bu kafasına darp yemiş olabilir götür için rahat eder
Zuzuuu Rainnn Benim kızımda düştü 40 cm düştü yer oysaki ama iç kanama riskine karşı götürüp ultrason ve röntgen çektirdim içim rahat etti sizde bir gidip muane yaptırabilirsiniz
Sumeyye67 Rainnn sakin ol bence bende aynı sorunu yaşadım olabilecek şeyler birdahakine daha dikkatli olursun ama bir götür
OsmanTugra35 Rainnn çok geçmiş olsun Allah evlatlarımızı korusun her türlü kazalardan 🙏🏻Hastaneden sonra içiniz rahatlar umarım 😣