Gtfa2901 Arkadaşlar bebeğim 3 ay 5 günlük sadece anne sütü alıyor ve 4 gündür kaka yapmıyor. Keyfi yerinde ama karnı şiş anlayabiliyorum. Sizler napıyorsunuz bu durumda
mombeto Gtfa2901 canım benm bebeğim de 10 gün yapmadığı oldu 1 hafta yapmaıdğı oldu doktorlar normal diyor sadece anne sütü alıyorsa normal zeytinyağı sürebilirsin uyarıcı olur
Kagansmother Canım 1 hafta 10 güne kadar normal diyor doktorlar ama yine de 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı icirebilirsin
aay1 @Gtfa2901 sadece anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor doktorumuz. Hatta 10 günü bile bulabilirmiş bizimkide sadece anne sütü alıyor
Oznem Benim oğlum da ilk ay gün aşırı yapıyordu şimdi altı günde bir, 2 ay 11 günlük, ben de arada masaj ve anüs kısmına yağ sürüyorum ama değişmiyor, çok kusuyor ve kilo alımı az, buna rağmen keyfi yerinde sayılır gaz çıkartırsa.
Gtfa2901 Oznem Allah kolaylık versin. Bebeğim çok kusuyor benim de ama gelişimi normal olduğu için doktorlar bişey demiyor. Hep kalasını günde 3 4 kez yapan biriydi aniden kesildi
Bebisiiiim Gtfa2901 bezsiz bebek videosundaki gibi kucağında M şeklinde tut bacağına yatır belini ileri geri okla yine öyle tut. Ya da sol koluna yatır sol elinle ayaklarını kendine Çek sağ elinle de karın boşluğuna uyaran var yapacaktır
Bal91 Gtfa2901 8 gün yapmadı benim bebiş 1 yaş kaşığı zeytinyağı verdim yaptı hemde ne yapmak böyle birşey görmedim
Tatliheyecan Gtfa2901 normal canım benim oğlumda 2 aylıkken kaka yapışları azaldı en fazla 7 gün yapmadığı oldu ama bi huzursuzluğu yoktu 3 hafta sürdü bu durum şuan 2 günde bir düzene girdi her bebeğin yaşadığı bir süreç sanırım anne sütü olunca sadece endişe etmeye gerek yok tabi karnı sertleşip huzursuzluk çığlıklar başlamadığı sürece
Canan27 Gtfa2901 benim kızı. 2. Ayında n beri 5 6 güne bir yapıyr bir çok Dr götür düm her çocugun bagırsak çalışma sı farklı dır dedi. Benm kızımda sadece anne sütü alıyor sırınganın başıyla zeytin yağı I poposuna lagma yap Dr um önerdi benim. Sonrasında hareket ettir bacaları bezi aç biraz öyle bekle yapıyr cnm. Ama şunu da söyleyim senn yedik leri de çok etkili. Posası olmuyr sa sütün yaglı ise o an çocuk kaka yapamıyr.
tosbik0526 Gtfa2901 sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmamak normal kabul ediliyor, ama burada bebeğin durumu çok önemli eğer huzursuzluğu, ağlaması yoksa bence dert etme karnına hafif masaj yapabilirsin ayak egzersizleri yaptırabilirsin ama tabi ki eğer bebeğinin takibini yapan doktorun varsa onunla iletişime geçmen en doğrusu olacaktır. Benim bebeğimde bazen 5-6 gün yapmıyordu ama doktorum asla zeytinyağı içirmememi söylemişti çünkü midesinde onu sindirecek enzim bulunmuyor bebeklerin.
Gulsumbozkurt Gtfa2901 benimkide aynı üç ay 5 günlük kakası aynı iki güne üç güne bir yapıyor anne sütü ile besleniyor