3melek1anne Kızlar sezeryan olalı 6,5 ay oldu bu 3. sezeryanım 2 gündür dikişimin üstünde içerde bir sertlik var agrı yapıyor kitle gibi büyük bir şey yarın doktora gidicem ama başına gelen var mı merak ettim
SelimliAnne 3melek1anne aynı şey mi bilmiyorum ama doğumdan 3-4 gün sonra ben de sertlik farketmiştim. Yeniden antibiyotik tedavisine başladı doktor. Düzeldi
ElifAppo 3melek1anne o kitle bende de var 4.5 ay oldu sezeryan olalı geçmiyor. Öyle kalacak sanırım 🤷♀️
3melek1anne SelimliAnne bende ondan korkuyorum ilk zamanlar dikişim açılmıştı tekrar diktiler 3 kutu antibiyotik kullanmıştım
3melek1anne Sumeyyee bilmiyorum ki benimkinde parmak uzunluğu kadar kalın bir parça ele geliyor onurda ağrıyınca fark ettim
Sumeyyee 3melek1anne benimkide kabarık ve hala ilk günki gibi kırmızı doktora sordum geçmez bu iz dedi cildimden dolayı kabararak iyileşiyomuş. Bepanthol ün bi kremi varmış adını hatırlamıyorum masaj başlıklı onu önerdi
3melek1anne Sumeyyee benim Ablam 2 kere sezeryan oldu son sezeryanın üstünden 2 sene geçti iz falan yok gerçi ben izinde de değilim o şişkinlik korkuttu beni
3melek1anne ElifAppo normal bir şey mi çok korkutucu ele geliyor kocaman parça gibi içerde dikişin üstünde
ElifAppo 3melek1anne Bilmiyorum ki canım ben doktora gitmedim başta çok sıkıntı ediyordum bu ne burda içimde bişey bırakmışlar benim falan diye ama şuanda rahatsız etmiyor alıştım gibi 😁
3melek1anne ElifAppo benim ağrı yapıyor zaten öyle farkettim belki dediğiniz gibi önceden de vardı ben farketmedim şimdi agrı olunca farkettim yarın doktora gidicem sorarım
ElifAppo 3melek1anne ağrı bazen benimde oluyor hatta iğne batırıyormuşlar gibi cız cız ediyor ama o soğuktan sanırım ben ayaklarımdan soğuk aldığım zaman çok ağrım oluyor 😒