leyya_mnks Kızlar bebeğim 2 ay 25 günlük meme + mama olarak gidiyoruz ama Bi türlü kilo almıyor kendine gelemedi yavrum. Hangi sütü önerirsiniz yardım edin lütfen? Biz sma1 kullandık ama fayda etmedi
annesinin_kizi leyya_mnks bebelac gold kullandım çok memnun kaldım Aptamil yaramadı bize de çok çabuk acıktırdı Bebelac gold tok tuttu
ikizbabymom leyya_mnks her bebek farklı demekki ben pre doğum yaptım hastanede aptamil veriyolar eve çıktık evolvia pre kullandım sonra sma ya geçtik kilo almışlardı sma ile
Esin12121212 leyya_mnks bebelac gold da kızım hiç kilo almadi sema da aldi simdi onu kullanıyorum hipp de iyi diyorlar
KubrAyhanYigit 7bucuk aylık oğlum doğduğundan beri Aptamil kullanıyorum meme+mama besleniyor her ay düzenli alması gerektiği gibi aldı kilosunu. (Lütfen genelleme yapmayalım anneler her bebeğin gelişimi farklı)
Daphnemom İlk 4 ay Golden Goat kullandık severek içti kilo alımı da iyiydi 1200-1400 aldı hep. Geçen ay Bebelac Gold kullanmaya başladık onda da ilk 15 günde 650 gr aldı