Elyesa Hilaldeniz karbonatlı su ile göğüs ucunuzu silin ve emzirmeden önce sürünüzü biraz sıkıp göğüs ucunuzu ve etrafını ıslatın hemen geçer inşallah
aylinc Hilaldeniz silverette gumus kapak kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim. Kullanmaya baslamadan once meme ucumda yarilma oldu acisindan emziremiyor zar zor sagiyordum anca. Kullanmaya basladiktan sonra acim cok cok hafifledi yarik ise cok zor ama yavas yavas kapaniyor gibi.
EmineA Hilaldeniz bacoderm antibiyotikli krem benim çok kötü olmuştu kenarları yarılmıştı geçen hafta perşembeden beri kullanıyorum çok iyi geldi tavsiye ederim reçeteye yazdırabiliyorsun
Carpediem Hilaldeniz Bende bir cok sey denemistim, kremler, ayva cekirdeki vb en etkili e vitamini kapsulu oldu.
TugsemEce Canım ben hiçbir ilaç kullanmadım. Emzirmeden önce sütümle göğüs ucumu ıslatıp yumuşattım o şekilde emzirdim. Kuru kuru emmemiş olduğu için yaralarım fazla artmamıştı ve kısa sürede geçmişti.
GmzSnn Bepanten baby zaLf kuLLandım bi haftada geçti ama emzirmeden sütünLe ısLat ucunu yoksa iyiLeşmez sürekLi yara oLur
Ceren Bende hic birsey kullanmadim anne sütünu sürdüm birde bebek emmeden bir yarim saat once zeytinyağını ocakta yakip soğuduktan sonra onu sürdüm bir hafta demeden geçti
Deleted0089 Hilaldeniz ben cagrei avent kelebek gpgus ucu kalkaninda buldu bi sure kullaninca geciyo ilk etaptada aciyi azaltiyo siddetle tavsiye ederim
dlrgktn Hilaldeniz canım bende o kremı aldım ama bir iki defa surdum pek bir işe yaramadı zayen zaman geçtikçe emzirdikçe geçti