Linamkaya 11 günlük bebegm var 2 saatte bir acıkıyor mama yese dahi 40 cc bitiriyor anormal geliyor bana sizce bi sorun olurmu
Ayaniz Linamkaya her 2 saatte 1 40 cc mi iciyor ? Cok fazla geldi bana cünkü benim 50 günlük bebegim bile 60 iciyor meme artı mama gidiyoruz.. Sütünüzle birlikte veriyorsanız sütünüzü sağıp kaç cc cıktıgına bakın,belki memeyle doymayıp mamaya abanıyodur
Sinemis Linamkaya içsin yesin bu aylarda obez olacak değil ya benim Kızım 4 aylık 7.355kg benimki de şişko mesela ama şükür Sağlığı yerinde korkma fazla da olsa içsin mama da Yesin ... ben şimdi çalışmaya başladım sağıyorum yetmiyor bende mama ya başlayacağım 😂😂
AhseninAnnesi Linamkaya yorumları okuyunca şaşırdım. Benim kızım 3 aylıkken 30u zor içiyodu. Şimdi 8buçuk aylık ve geceleri anca 80 cc içebiliyo. 8200 kilosu şu an, boyu da 70 cm. Hemşire önde bile gidiyo dedi
Tugbabsra Linamkaya emin ol fazla gelse kusar 2 saati geçirmeyin yemek olarak zaten daha çok küçül sarılık olma ihtimali devam ediyor
Linamkaya Tugbabsra sırf sarılık olmasın die mamada veriyorum memem yaraydı ememedi sağarak verdim şimdide hem sağıp hem mama veriyorum iki saatte uyanıyor
sevimli61 Linamkaya kilo /56 3 saate bir alması gereken siz ona göre 2 saatte bir alması gerekeni hesaplarsınız Benim 11 günlükken 60-75 Cc içiyordu
Alpella AhseninAnnesi benim bebeğimde 8.5 aylık geceleri 1 kere 100 zor içiyor. Kilolar da aynı. Bana az geliyor içtiği miktar ama her çocuk farklı 🤷♀️
Gisemete Linamkaya benim bebeğim 60cc yiyordu bir sorun yok. Ve sürekli memedeydi normal bir durum yiyebildik kadar yesin