Edanazile Merhabalar arkadaşlar, bebeğim 2 buçuk aylık yıkamak için fileye koyup suyu koyduğumuz an kolları mosmor kesiliyor. Son iki üç düştü duştan çıkınca durmadan ağlıyor. Emerken de yüzü kızarmaya başladı. Yaşayan ve sebebini bilen var mı?
Hohomoromu Edanazile çocuklar korkunca usuyunce morarmalar olabilir ama siz yine dr gdiince bunu söyleyin emerken yüzünü.n kızarması efor sarf ediyor sıcakladigi için olabilir siz morarmaya dikkat edin korkup usumenin dışında morarmalar yasiyormusunuz gün içerisinde ağlarken falan
Fitifiti Edanazile Benim oğlumunda öyle olmuştu bir ara. Yıkarken ellerinin üstü,bilekleri morarmıştı ama sonra geçti. 4 aylık oldu,bahsettiğiniz aylarda yaşamıştık.Sebebini bilmiyorum ben de.
_Twinkle_ Edanazile kolda morarginliktan gitmiştik kalbinde delik vardi bebegimin çok küçük ona baglamisti doktor tabiki değişiyor olabilir yeni doğduğunda kalbinde ufurme vardi yani morlaini bozmak icin yazmiyorum canim zaten olsa onceden ilk doğduğun da derlerdi sanafa biz ilk gün öğrendik iste baktim kolu morarir gibi geliyordu eşimde gördü cokmu sıktım filan demisti kolundan tutmamistim bile doktora demistim kalbinden olabilir filan dedi dinledi ufurme vsrdi dedim bende öyle yani seninde öyledir demiyorum bak sakın üzülme filan yani doktora git bence
Edanazile Hohomoromuçok teşekkürler, günlük hayatta yok yaşamıyoruz sadece banyo zamanı oluyor. Kalpte delik var onla ilgili olabilir mi acaba?
Hohomoromu Edanazile onla ilgili olsa gün içerisinde ağlarken de morarirdi tahminimce fileye yatriinca korkuyor ya da üşüyor oyuzden morariyor ama tabi Dr gidince söyleyin kalbinde ki delikle ilgili olsa dudak morarmasi dil morarmasida yasayabilridi
Edanazile _Twinkle_ Bizim de kalpte delik var. Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Ben de ondan şüphelenmiştim.
_Twinkle_ Edanazile saol canim gerçekten üzülmüştüm ama büyük değildi bizimki asagilarda ve küçüktü korkulacak birşey degil filan demisti kapanır demisti sizinki nasil büyük mu küçük nu neresinde söyledi mi
Prens0205 Edanazile delik varsa ondan olur canım ama %25 yenidoğan bebeklerde görülen bir durum bu kalpte delik benim oğlum ilk doğduğunda hastanede 3 kere morardı tıkandı nefessiz kaldı doktor çok emziriyorsun gazdan dedi gönderdi eve geldik devam etti morarmalar doğum yaptığım hastane de kontrole gidiyorduk yine söyledim bir şey yok normal dediler 40 günlüktü menenjit geçirmişti üniversite hastanesinde yattı orda öğrendik kalpte delik varmış o yüzden morarıyormuş 4 aylıkken tekrar baktılar delik kapanmış zaten kardiyoloji doktoru demişti 2 yaşına kadar kapanıyor en geç diye mm yüksek değil sizinde kapanır ama kontrolüne gidin ihmal etmeyin bize kapanmaz büyürse belli başlı sporlar yasaklanıyor dedi ameliyat falan demedi ama
Edanazile _Twinkle_ bizi hamile iken çok korkuttular aldirmamiz için ısrar ettiler doğar doğmaz kalp ameliyatı dediler 7mm idi anne karnında çok şükür doğdu ameliyata gerek kalmadı 2 mm sesi kontrol verdi ama gitmeyecegiz pandemide. Sizin nasıl?
_Twinkle_ Edanazile valla kuzum mm filan demedi bize çok küçük dedi kapanir 5,6 aylikken dedi bizde gitmedik aynı öyle morarmada yok artık