Birannebirfurki Kızlar bebeğim prematüre doğdu normalde 9 aylık ama düzeltişmil 7 aylık olmasına rağmen hala desteksiz oturmuyo etrafına yastıkta koysam devriliyo siz nasıl oturtmaya alıştınız
Tortilla Birannebirfurki sırt kasları gelısyıgu anda oturur canm acele etme her bebek kendıne has😊benm kızım 7.5 aylık tam anlamıyla oturdu. Prenatureyse bıraz daha gec oturabılır Zaten 7-8 aylıkken normalı
Songulsevukk Birannebirfurki prematüre değiliz ona rağmen 9 buçuk ayında oturdu kızım çok ama çok normal canım yüz üstü durmaları karın ve sırt kaslarına iyi geliyor oturmayı destekliyor demişti doktorumuz💜
tekgamzelimm Birannebirfurki kızımda premature şuan düzeltilmiş 8 ay 6 günlük desteksiz oturamiyo doktor 10. aya kadar normal dedi
FatmaKrbkl Birannebirfurki Benim de oğlum prematüre düzeltilmiş 8 aylık o dadesteksiz oturamıyor vakti gelince otururlar elbet ☺️
Birannebirfurki Tortilla bu bilgi içimi rahatlattı teşekkür ederim ❤ yaptırmam gerekn bi egzersiz falan var mı acaba elinden tuttuğumda direk ayağa kalkıyo
seymaozy tekgamzelimm merhaba benim oğlumda prematüre 10 aylık düzeltilmiş 8 aylık desteksiz oturamıyor sizinki ne zaman oturdu acaba bir sağlık sorunu yoktur inşallah?
Birannebirfurki FatmaKrbkl dört gözle bekliyoruz o zaman 🥰 sadece bize özel bi durum sanıp evham yapıyodum valla içimi rahatlattınız kızlar sağolun ❤
seymaozy FatmaKrbkl merhaba benim oğlumda prematüre 10 aylık düzeltilmiş 8 aylık desteksiz oturamıyor sizinki ne zaman oturdu acaba bir sağlık sorunu yoktur inşallah?
seymaozy Birannebirfurki merhaba benim oğlumda prematüre 10 aylık düzeltilmiş 8 aylık desteksiz oturamıyor sizinki ne zaman oturdu acaba bir sağlık sorunu yoktur inşallah?