hakikizeytinyagi Kızlar almayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldıgınız marka hangisi ve bu süpürgeler için uzun ömürlü değil diyorlar dogru mu 🤦🏼♀️
Mom088 hakikizeytinyagi uzun ömürlü mü bilemiyorum 1 haftadır kullanıyorum inanılmaz memnunum xiaomi kullanıyorum
MelekAnnesii hakikizeytinyagi xiaomi kullanıyorum ama sen hangi özellikler istiyorsun o onemli evinin büyüklüğü falan silme olacak mı olmayacak mı sana bağlı 1 yıldır benimle ve ben çok memnunum insallah ömrü uzundur yoksa bozulursa yenisini almak zorunda kalabiliriz cok alıştık kendisine 🥰
hakikizeytinyagi MelekAnnesii evim küçük hem silen hem süpüren istiyorum canım. İkizlerim var koca süpürgeden yoruldum 🙈
MelekAnnesii hakikizeytinyagi xiaomi robot vacuum pro kullananlar cok memnun silme özellikli bir bak istersen ayırdığın bütçe de çok önemli iyice araştır cok özellikleri var sanal duvar isi var bunlarda istersen halıya duvar koyup halıyı kaldırmadan da silme yapabiliyorsun ama xiaomi vacuum pro da halıları da toplaman lazım silme için