BAE Kızım 1 yalında evimizin sıcaklığı iyi sizce artık bu mevsimde kısa kollu yatırılır öı birde çorap ka yatırdım hep bugüne kadar artık çorapsız mı yatırmalıyım bu arada ğstünü asla örttürmez
Merve-miray BAE uzun kollu ve çorap giydiriyorum benim kızda üzerini açıyor bazen. 7 Mayıs’ta 1 yaşayacak
Ikrazumra19 BAE bende smdiye kadar corapla yatirdim asla ustunu orrtmez ama artik corap giydirmiyorum kan dolasimi icin zararli
eceunverkanra BAE Ben corapla yatirmiyorun kan dolasimini etkilemesin diye, normalde uyku tulumuyla uyutuyorum ama simdi biraz fazla gibi gelmeye basladi, corap giydirmeyeceksem de patikli alt tercih ediyorum
BAE eceunverkanra evimizde baya sıcak üst kat bütün gün ısınıyo gecede sıcak oluyo haliyle uzun kollu mu kısa kollu mu çorapsız mı bilenedim birde çok terleyen bir bebeğim va e
bburcu BAE kısa kollu şortla yatırıyorum. Doğduğu ilk aylar çorapla yatırdım sadece kışa denk geldiği için
Feyyyzza Ikrazumra19 istanbulda yaşıyorum hala geceleri soguk. Ev ılık. Corwpsız cıplak ayakla mı yatırmalıyım?
leynanin_pembemantosuu BAE hep çoraplı kundaklı halde yatırırdım dün çok sıcak oldu kısa kollu tişörtle şortla çorapsız yatırdım camı bile açtık çok sıcaktı gece hep kontrol ettin eli ayağı sıcacıktı üşümedi
mehtap92 BAE kışın uyku tulumu giyiyo. Çok soğuklarda uzun kollu zıbın altına da tayt giydiriyorum ısınınca askılı zıbın ve tulum. Şuan ince bir tulum ve askılı zıbın giydiriyorum çorapsız. Ama kışın uyku tulumunun patiği var içine sokuyorum ayaklarını