Gizemensar Kereminannesiii valla bende anlayamadım bi kac siteden baktim batısında cikti yazıyor canim hayirlisi olsun
Reyhandefne Tortilla ilk cıkmıstı bana 1000 tl almıstım .cıkıp çıkmadını nasıl ögrenebılırım kesın olarak
Tortilla Gizemensar canm merhaba kapsam dısı yazıp ptt odemelerınde odeme gozukebılıyormus. Edevlete gir arama kısmına ptt yaz odemeler cıkıyor ona tıkla bak orda gozukur yattıysa. Gorunce soylemek ıstedım😌
Zuzuuu Yigitinannesi34 Benim komşuma çıkmış herhalde ama oda daha dün farketmiş 21/05/2020 başvuru tarihi 04/06/2020 ödeme tarihi ödeme miktara 500 TL ödemenin durumu teslim edildi yardımın durumu kapsam dışına çıktı 21/05/2020 yanında da vakıf bilgisi yazıyor birdaha başvurmak için girdiğinde görmüş bu parayı alabilir mi kadın ? Çıkmış da görmediğini için parayı geri mi almışlar
Yigitinannesi34 Zuzuuu bazıları diyor 3 ay alınmadığı zaman geri çekiliyormus para bunu öğrenmenin en iyi yolu 144 ü aramak
Nurr89 Canım kapsam dışı onaylanmamış oluyor kapsam dışına çıktı paranın teslim edilebilcegini anlatıyor .. e devletten PTT kurum odemelerine girin .. orda zaten yazıyor hangi tarihte alabileceğinizi
Nurr89 Gizemensar birde şöyle bı şey var o parayı alamicak olsanız sosyal yardım bölümünde merkezi yardım diye belirtilmez..
Tortilla Reyhandefne e devlete gırıp arama yerıne ptt yazın ödemeler cıkıyot ordan bakın yattıysa ordan gozukur