Arascetin Oğlum iki gün sonra 9 aylık olacak sünnet yaptırmayı düşünüyoruz yeni emeklemeye başladı ve yürümeye çalışıyor bugüne kdar su fıtığı var biraz daha bekleyelim dedi doktorumuz o yüzden yaptıramadık şimdi geçtiğini söyledi ve büyümeden yaptırın dedi bizde malum yasaklarda evdeyiz normalde bende eşimde çalışıyoruz bu yasaklarda yaptıralım dedik sünnet yaptıran annenler fikirlerini söyleyebilirmi öncesi sonrası yapmam gerekenler falan çok endişeliyim ve korkuyorum öneri ve fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum
mombeto Arascetin benm bebeğüm 4 buçuk aylıkken oldu çok şükür çok kolay geçti biz muayeneye gittik hemen yapalım dedi doktorumuz lokaldi hemen uyuşturdular 10 dakika bekletti sonra aldı bebeğim hiç anlamadı 10 dakika sürdü hiç ağlamadı da sonra dedi normal hayatınıza başlayabilirsiniz hemen bezini kapat zıbınını giydir normalde nasl kucağında tutuyorsan öyle tut dedi ve belli saatlerde kremler sürüyorsun ve fitil veriyorsun 4 saat arayla o gün sabaha kadar uyumuştu(doğduğundan beri ilk kez olmuştu. Sonra kremleri sürdük 10 gün daha. Ama huysuzluğu bile olmadı bizimkinin diyebilirim normalden daha iyiydi
baturalpim Arascetin 13 aylikken bir gunde karar verip.yaptirdik benim oglum sunnet olurken cok agladi ama korktugu icin. Sonrasinda krem.verdi doktor birde karton bardak koyduk 3 gun 4. Gun banyo yapti. Ilk cisini yaptiginda agladi sonra gunkuk hayatina devam etti hic zorlanmadik yurudugu kostugu halde cok kolay oldu. Sadece 1 hafta her altini actigimda agliyodu korktugu icin
Ulkugokturk51 Arascetin Merhaba cnm bizde 7 aylıgız cuma günü kestirdik kırem yaziyo onu düzgün kullanmam lazımmış sakin ol ben kesimini filan izledim normalde panik ayağım ama çiş yaparken çok ağlıyor malesef ben kesip bardak koyorum beze degdimi çok acıyor ilk gün üstüne dondumu filan ağladı şimdi yavaş yavaş atlattık 2 3 güne biseyi kalmaz gibi ☺️☺️
PPrensannesiiii Doktorun verdiği kremleri düzenli kullan canım bi de biraz soğuk kanlı olmanı öneririm bebek bi 3 4 gün ağlayabilir her çişini yaptığında bi 5 6 gün sonra hiçbir şeyi kalmıyor hızlıca iyileşiyor
mervism Biz 2aylıkken yaptırdık ve iyiki yaptırmışız dedik.. İlk gün biraz huzursuzluğumuz oldu ama sonra geçti çok şükür ☺️ Yara iyileşmesi 1 haftayı buluyor antibiyotik krem ve sarı kantaron yağı kullandık biz her bez açışımızda. Doktorunuz gerekli önerilerde bulunur zaten ama endişelenecek bir durum olmadığını bilmenizi isterim 🌺
Haticekkbkr baturalpim karton bardak kayma yapmıyor mi aceba, biz de bugün sünnet ettirdik de ben de mi koysam, faydasını gördünüz siz değil mi
Tugcecaliskan Biz 1 aylıkken yaptırdık hiç farkına bile varmadi çişini ilk yaparkende ağlamadi zaten bardak ve krem kullaniyorsunuz 5 gün bizim iyilesmisti bile
Arascetin Haticekkbkr nasıl peki ağrısı huysuzluk falan hareket edince çok zor falan diyorlar bende onda. Korkuyorum
baturalpim Haticekkbkr yani bizde faydasi oldu kayma olmadi bardak islandikca degstrdim bezle sabitlediginiz icin kayma olmuyo
Haticekkbkr Arascetin canım çiş yaparken çığlık çığlığa ağlıyor, bı de beze ya da eline falan değerse mizildaniyor. Ama onun dışında yürüyor, oyuncaklarıyla falan oynuyor, onda sıkıntı yok. Uyuturken çok zorlancam ama belli, yüzüstü uyur hep çünkü 🤦🏼♀️
Haticekkbkr Arascetin canım çiş yaparken çığlık çığlığa ağlıyor, bı de beze ya da eline falan değerse mizildaniyor. Ama onun dışında yürüyor, oyuncaklarıyla falan oynuyor, onda sıkıntı yok. Uyuturken çok zorlancam ama belli, yüzüstü uyur hep çünkü 🤦🏼♀️
01gamze01 4 aylık bebeğim 15 gün önce yaptırdım. Beklediğimden çok kolay geçti. Dikiş vs yok zaten lazerle kesiyorlar. Hafif sedasyon verip o bölgeyi uyuşturdular. Sadece ilk çişini yaparken ağladı bi daha ağlamadı. Sabah akşam rif ve anestol krem sürdüm. Her bezi değiştirdiğimdede kantaron yapı sürdüm. Pet bardağın alt kısmını kesip üst tarafını pipisine kapatacak şekilde koyduk bezi üstüne bağladım. Yani iyi ki yaptırmışım diyorum. 3 gün sonra kontrole götürdüm banyo yaptırabilirsin ilaçları kes. Kantaron a devam dedi. Normal hayata döndük
MerveAtsr 01gamze01 Merhaba bizde sünnet yaptircaz ama endişem şu çocuk hareket ettikçe yanlış bişey olur vs o yüzden tüm uyutulmasi daha mı iyi olur ki hareket etmedi mi sadece orası uyusunca nasıl yapıyolar anlamadım 🤔
01gamze01 MerveAtsr sünnet çok kısa bi işlem 15 dk da bitiyor. Sedasyon dediğim yarı uyku hali sersem oluyor yani hareket edemez. Odadan alıp getirmeleri yarım saat. Boşu boşuna narkoz verdirmeyin . Ama zaten doktorunda vereceğini düşünmüyorum. Benim oğlum olurken 1.5 yaşında bi oğlan çocuğu vardı güle oynaya koşarak gitti evine
Arascetin Haticekkbkr inşallah onda da kolaylık la uyutursunuz Ya bizimki bu ara diş çıkarttı bide onun huzursuzluğuda var çok mız mız şu bir kaç gündür daha mı çok huzursuz ederim acaba diye de endişeliyim bende
MerveAtsr 01gamze01 Doktor bize anestezili olcak hatta erken doğdu bebeğim anesteziden geç uyanır biraz toparlansin diye bekletti