Baveryasin Arkadaşlar bebeğim 3aylık olcak bu iki gündür burnu tıkanık sürekli yıkıyorum ama yinede tıkanık ve çok huysuz hapşırıyor hep bi önerisi olan varmı en çabuk işe yarayan bi öneri
Meralada Benımde kızımın burnu tıkalıydı.serum fizyolojik ile burnunu temizledikten sonra yastığına 3 damla cold mix damlattım işe yaradı mis gibi uyudu.kızım7 aylık ama siz yinede doktorunuza danışın
Muradiye Meralada cold mix 3 aylık bebege olmaz ama daha küçük bebiş o biraz daha büyük bebişler için bi ara ben denecektim doktoruma sordum ve önermedi
AliMiran Bebisler daha küçük olduğu için doktorlar birşey yapamıyorlar ben fizyonaz damla kullandım sonra buhara başladım..
Muradiye Baveryasin eczaneden nazal nem diye alıyorsunuz bebekler için burun mukozasını nemli tutuyor ve tıkanmasını önlüyor doktorumuz önermişti bize burnunu cekip temiledikten sonra birer damla damlatıyorum çok rahatlıyor bebişim
Acemiannee Baveryasin doktor serum fizyolojik ile sürekli temizle diyor canım. Benim kızımda 4 ay 14 günlük grip enfeksiyonu dedi götürdüm. Ateşi 38.2 olursa antibiyotik ve fitil verdi.
Alvida @Baveryasin Bizde 3 ay 27 günlüğüz 2 haftadır burnu hep tıkalı hep hapşırıyor😭 sürekli temizliyorum ama nafile.Hele geceleri daha kötüoluyor çocuğum😭