Alminamom Kızlar dalın sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hep kalıyor en iyi leke çıkarıcı hangisi bilgisi olan yazabilir mi lütfen delircem kaç defa yıkıyorum yok çıkmıyo 🙄🤷♀️
Yusufsmom Alminamom ben beyaz sabunda buldum çareyi önce sabunu rendeledim kirlenen bölgenin üzerine serpiştirip sıcak suyla çitileyince tertemiz oluyor
S_x_w Alminamom e bebek in leke çıkarıcısını kullanıyorum çok memnunum.. Ama hiç bekletmeden uyguluyorum lekeye
Begum26 Alminamom e bebekte satılan baby me leke çıkarıcı kullanıyorum makineye atmadan önce sıkıp bekletiyorum sonra çitileyip makineye atıyorum tertemiz çıkıyor tavsiye ederim çünkü oğlum asla önlük taktırmaz ben bu ürünle temizliyorum
harley Alminamom evet kaka lekesi ilk başta bende 2 kere yıkıyodum çıkmıyodu sonra burda biri söyledi yaptım cıktı ❤️
Cagemeg Duru granül ve e bebeğin baby me leke çıkarıcı spreyi. Kaka lekesinde dahil hiçbir leke bırakmıyo bizim çamaşırlarda. Tavsiye ederim 👍🏻
Gzdzeynep Alminamom ben lekeler için baby me leke çıkarıcı kullanıyorum yoksa o lekeler asla çıkmıyor harita gibi oluyor kıyafetler gün içinde kızım ne yese üzerinde
Kubra928721 E bebekte baby me leke çıkarıcı çok memnunum hem de doğal içerikli tabi lekeyi çok bekletmemek lazım