Ngngng Kızlar iyi akşamlar. Bu marka robotum var son zamanlarda şarj istasyonunu ya başka yerde ya başka odada gösteriyor başına gelen ve çözüm bulan var mı
ozgecann Ngngng peki şarj istasyonuna geri dönebiliyor mu temizliği bitirdikten sonra ayni durum bizim başımıza da gelmişti ama bizimki dönemiyordu yerine
Smnl Ngngng şarj istasyonu duvara çok yakın olmamalı benim de basıma gelmişti silip tekrar kurdum şarj istasyonunu da duvardan biraz uzaklaştırdım sorun cözüldü
Pembebeyzmavi Ngngng bendede aynısı var. Bir kaç kere mesela mutfağa yolluyorum başka yere gidiyordu falan. Haritayı sıfırladım tekrar çıkarttım düzeldi
Ngngng ozgecann evet dönüyor bazen zorlanıyor fakat döndükten sonra atıyorum istasyon mutfaktaysa oturma odasında ya da banyoda görünüyor veya istasyon mutfakta girişteyse mutfağın başka bir yerinde görünüyor
Smnl Ngngng benimki de 4 ay öyleydi sonradan çıktı sorun youtubedan videoları izledim duvardan uzaklaştırın diye tavsiye vardı uygulayınca düzeldi. Siz bilirsiniz ben tecrübemi paylaştım 🤗
Ngngng Jeremh bikaç ay önce tekrar haritalama yapacağımda kenarları süpür yapmadı komple bütün evi süpürtüp harita çıkartabildim o yüzden son çare olarak resetlemeyi düşünüyorum
Ngngng Smnl teşekkür ederim peki harita silmeden mi yaptınız yani direkt duvardan uzaklaştırdınız ve düzeldi mi ha bi de sizünkide mi başka odada gözüküyordu
Zumra_ Ngngng ben çözüm bulamadım alalı 1 hafta oldu post açtım kimsenin başına gelmemiş kendi etrafında dönüyor şarj istasyonu dibinde olduğu halde gitmiyor komutları algılamıyor servisine gönderdim bugün bakalım sonuç ne çıkacak 🤦♀️