Naz_gul24 Merhaba hayırlı akşamlar kızım 6 aylık ve hiç kilo almıyor ve kim görse çok küçük çok zayıf diyor benim canım çok sıkılıyor sizde biraz destek istiyorum güzel anneler ne yapa bilirim acaba
Ayse9090 Naz_gul24 ya sağlıklıysa takılmayın benim oğlum da TAm tersi boyu kilosu baya önde çok kafayı taktım doktor da taktı kafaya şükür brşey çıkmadı genetik dedi eşim ailesi uzun bende normal uzunluktayım zayıf olsa hiç takılmazdım inanın
ikizbabymom Naz_gul24 eltimin kızı 1 yaşında ve 7 kilo belki minyondur annesi yapısı böyledir eğer beslenme sıkıntısı yoksa üzülme
Mu-Mi Naz_gul24 al benden de okadar 6 aylik 6 kilo ek gıdaya başladık ama hiç iştahlı değil birde idrar yollarında enfeksiyon var
ikizbabymom Naz_gul24 ne güzel işte annesi herkesin hayalidir yiyip kilo alamamak demek ki metobolizması iyi çalışıyo ileride de kilo problemi olmayacak
Naz_gul24 ikizbabymom arkadşlarım benden sonra doğurdular ve bebekleri benim kinin iki katı neden böyle anlamıyorum doğum kilosu 2 kilo 450 gram
ikizbabymom Naz_gul24 kuzum benimkiler 1350-1560 doğdu😊 19 aylıklar kızım 10.5 oğlum 11 kilo ama sağlıklılar çok şükür kilolu bebek sağlıklıdır imajı vermişler ama değil iyi ki kilolu değiller hayatlarının hiçbir döneminde de olmalarını istemem