Bestmoms Hanımlar bebegin 5 ay 28 günlük oglum var ve hiç durmuyor gündüz uykuları sıfır her 15 dk da Bi kalkıyor bazen yerine koyunca kucak istiyor cıldırmak üzereyim ve 2 bucuk yaşında Bi kızım heriey cok zor oldu 6 ay atagımıdır nedir nezamn gecer
minelium Bestmoms oğlum 6 ay 3 günlük bugün bir tuhaf davranıyor. Normalde geceleri sıkıntısız uyur gündüzleri en uzun 45 dakika - 1 saat arası uyur ama bugün uyutamadım resmen 5 dakikada uyandı geri ve bu saat oldu uyumak istemiyor ama gözleri kıpkırmızı benim diğer oğlumda 3 buçuk yaşında :/
Mavismila Bestmoms yalnız değilsin tatlım benimde bebeğim 5 ay 27 günlük tam 4. Ay atağı bitti oh be derken bi de bu çıktı benimki de sık uyanıp duruyor sürekli kucak istiyor damak ağrısı da çekiyor dişler yüzünden daha çıkmamış
BaranAlp58 Bestmoms bizimkide 5 ay 26 günlük arada bi huysuzlanıyor bende kanguruya koyup koşu bandında yürüyoruz oda yoruluyor emzirip uyutuyorum hemen 😅
Mlke301020 minelium benim oğlum da 6 ay 3 günlük nerdeyse sabah saat 6 dan beri kucağımdaydı hiç mi durmaz diyorum artık geceleri sürekli uyanıyor emerek uyumak istiyor bide ağlayarak uyanıyor artık sabrım zorlanıyor . Boynumda kamburlaşma başladı.
nazatamina Benim bebegimde 6 aylik olmak uzere ama su on gundur cektigimizi bi ben bilirim bi Allah covit olduk hepimiz zayifladi pisik oldu atesi cikti gunlerce o kadar kotuyum ki anlatamam