3children1mom Eymensmomm Dün @elifhanimm ’cim de açmıştı 😂 Kuzum babannem ve ablasına bebekken sürmüşler. Ve hic çıkmamış bebekken sürersen ömür boyu çıkmıyor. Kendine kullanırsan da agdadan sonra 4 gün kullancaksin ama orjinal olması şartıyla ✌🏻
Eymensmomm bilgemira bugun gördüm tüyleri azaltıyormuş yok denecek kadar etkisi oluyormuş aktardan aldım bende kullanmadım henüz eskiden de hep bebeklere sürerlermiş kıl tüy olmasın diye
ikiprensannesi_gul Eymensmomm çok duydum kullanıcam valla bulursam tabi kaça aldınız peki nasıl bişey
Eymensmomm ikiprensannesi_gul bulursunuz tabi aktarlarda var 30 TL ye aldık biz keşke bana da bebekken sürselermiş 😁 babaneme sürmüşler herlde hiç kıl tüy olmamıs ugrasmamıs o dertle
bilgemira Eymensmomm ay cok teşekkürler ilkkez duydum ve mutlaka kullanicam 😇😇 artik parasi muhim bile değil 😉
ikiprensannesi_gul Eymensmomm o zamanda nerden bulmuşlar ki acaba ay keşke banada sürselermiş evde lazer makinam var çocuklardan fırsat bile olmuyo
Eymensmomm ikiprensannesi_gul benimde var ondan canım fakat yapılmıyor malesef 😢 zamanında gidiyordum snra evlendim hamile kaldım hormonlar değişiyor gitme şimdi dediler öyle kaldı aldım bende kendim yapayım diye yapamıyorum tabi 😂
Eymensmomm 3children1mom öylemi görmedim kullanmışmı hanfendide..süpermiş bebeğe bir yan etkisi varmıdır acaba
ikiprensannesi_gul Eymensmomm aynı ben aldım başladım 5 sonra hamile kaldım bıraktım doğurdum başladım bidaha başa sardık 🤣