Nazlimu987 6aylık bebeğimin ateşi 38,6, ılık duş aldırdım düştü iki saat sonra geri yükseldi, calpol verdim ılık bez koyuyorum başka ne yapabilirim, acildeki doktorlar pek birşey yapmıyor hastaneye gitmek için sabahı bekliyorum 😔
Baby_Mila Nazlimu987 bazen sadece calpol yeterli gelmiyor dolven calpol dönüşümlü veriliyor birde ateşi 38 i geçiyorsa boğazı kızarmıştır antibiyotik gerekebilir doktora götürmelisiniz
Cinarduygu12 Nazlimu987 Sarimsagi ezip z. Yagi ile karustirin sarimsagi degdirmedeb yagi ayaginin altina surun
Milagrosoreiro Nazlimu987 Canım benim sakin ol panik yapma.Ateşi gece boyu takip et kalın giydirme. Yarına kadar geçmezse git bi doktora ama 2 hafta önce aynısını yaşadık 6.hastalıkmış sen ateşi düşürmeye çalış gece boyu takipte kal yeterli.Geçmiş olsun kuzuya
Hohomoromu Nazlimu987 sabaha kadar kontrol li bir şekilde devam edin ozmaan gece de kotnrl edin sık sık çok geçmiş olsun
laura_ Benimde kızımın ateşi yükselmişti geçenelede fitildenn başka bişey düşüremişti 3 günün yüksek ateşinden sonra 1 tane fitil kullanmakla düştü ve bi daha yükselmedi
okuyananne222 Nazlimu987 tatlım sarımsağı ez az zeytinyağı ile karıştırıp ayak altına sür. Ateşi düşer