Adelimmm 11 bucuk aylık kızım duvara, kapıya hıc bıse bulamazsa yere uzanıp kafasını vuruyor 3 4 defa üst üste çok şaşırıyorum bazen görmemiş gibi yapıyorum bazen ses tonumu değiştirerek kızıyorm yok yıne yapıyor yıne yapıyor başına gelen varmı ? Nasıl geçeck bu ne yapmam lazım
damlahira Adelimmm bence doktora götürmelisiniz korkutmak istemem ama otizm belirtisi yaptığı şeyler hiç normal değil
sunnymom Adelimmm aynı aynı bizimde sanki hoşuna gidiyor bide gülüyor. Doktoru normal yaptığı, verdiğiniz tepkiyle alakalı yapmaya devam ediyordur ilgi bekliyordur dedi
sunnymom Adelimmm hatta ben kızarsam yada aaa dur napıyosun gibi bir tepki verirsem ağlıyor sena sanki acımış gibi ağlamaya başlıyor
Mervecik1 Adelimmm bence hemen doktordan randevu almalısın, otizm belirtisi olabilir, zaten 1,1bucuk yaşında tespiti rahatlıkla konulabiliyor. Sizi korkutmam istemem ama bence zaman kaybetmeyin.
Minikbalinannesi Adelimmm kulaklarına baktırdınız mı hiç bizim kulak iltihabımız olduğunda dediğiniz gibi yapıyodu o aylardaydı sanırım diş çıkarma döneminde kulak iltihabı çok sık görülüyomuş belki kulakları ağrıdığı için yapıyodur
Cagla Bnm esimin ygenide ayniydi. Kafasni önüne nere gelirse vuruyodu aglama krizleri felan simdi 7 yasnda biyere vurmuyo kafasni ama elleriyle hala vuruyo kafasina istedgi fln yapilmaynca yada ilgi çekmeye çalıştığında.
Janss Adelimmm 1 yaş kontrolünüzde doktorunuza iletin belki farklı bir gözlemi olur . İlgi çekmeye çalışıyor olabilir . O davranışı sergilediğinde farklı birşeye yönlendirebilirsiniz .
Sebnemhzl Adelimmm ya hemen b rahatsızlık demek insanı korkutmak ne kolay benim oğlum da yapıyor beşiğine duvara ama öyle sert değil farkettim ki tepki verdikçe daha çok yapıyor ve araştırdım biraz diş çıkarma döneminde ağrısını belirtemediği için böyle tepkiler verebilirlermiş beşiğini battaniyeyle kapattım ki canını acıtmasın lütfen hemen böyle yorumlar yapılmasın biraz araştırın ama tabi doktorunuza danışın aklınız kalmasın
Adelimmm Sebnemhzl teşekkür ederim hemen doktora götüreceğim. Dediğiniz gibi hemen tespit yapıyorlar ama onlar da sanırım geç kalınmasın diye ama şuan korkmaya başladım