pogacayanakli_aylamm Kizlar penye emzirme sütyeni kullanıyorum. Göğüslerini sarkık gösteriyor. Toplu dik gösteren emzirmek için kullandığınız yada bildiğiniz sutyen var mı? Varsa hangi model
ZehraSareMom pogacayanakli_aylamm Ilk 1 ay kullandim emzirme sutyeninj duruusu hosuma gitmeyince normal desteklilere gecis yaptim
Cheddar pogacayanakli_aylamm lcwde cuplı sütyenler var emzirenler için bende onu kullanmıştım normal sütyen gibi
Derinmevzu20 pogacayanakli_aylamm suwenin emzirme sütyeni hoşuma gitti benim bir de kom un vardı. Benim alerjik yapıda olduğu için normalde de o markaları kullanıyordum
Oztgb1 pogacayanakli_aylamm suwen’de normal görünümlü emzirme sütyenleri var kullanımı kolay bi bakın isterseniz
pogacayanakli_aylamm ZehraSareMom bende onları taktığında sabki göğüslerim taş gibi oluyor gibiydi. Acaba dardı ondan mi oldu anlamadim
Babybloom pogacayanakli_aylamm penti toparlayıcı sütyenler baya iyi. Hem cuplu hem yumuşak. Emzirirken de kolay oluyor. Üstünden memeyi çıkartıp öyle emziriyorum.
pogacayanakli_aylamm Babybloom görünüş olarak nasıl peki kıyafet altında felan toplu duruyor değil mj