Nurzey Arkadaslar süt ve süt ürünleri tuketmıyorum,kuruyemıs dana et yemıyorm artık ama buna ragmen kızımın kakası mukuslu seslı kaka yapıyor alerji midir
ozgenil-12 Nurzey benim kızımında aynı şekilde başladı 2.ayda.böyle kakası sulu.mukuslu..gürültülü.kaka testi yaptırdık alerji çıkmadı.ama bu şikayetler devam etti.gazı hiç bitmedi.4.ayda deri testi yaptırdık o da negatif çıktı ama küçük olduğu doğru çıkmayabilirmiş sonuçlar
Alya1002 Nurzey bizimde aynı şekilde ben balık et yumurtayı da kestim ama hala bazı şikayetlerimiz devam ediyor ne yapacağımız bilemedim 😥
MihrimahinAnnesii Nurzey 4. Ayda test doğru çıkıyı biz yaptırdık yumurta beyazına süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı
Alya1002 ozgenil-12 hala şikayetleriniz devam ediyor mu bende test yaptırmak istiyorum 2,5 aylık bebeğim ama dediğiniz gibi küçükken çıkmayabiliyormuş ne yapacağımı şaşırdım
Musonn58 Nurzey eger vücutta döküntü kaka da kan yoksa doktor kontrolu de diyeti açabilirsiniz. Çok katı bir diyet yapıyorsunuz bu da bebeğin hassasiyetini artırır