Eminep Burcuuultn suya oturtun ve kremlerını bol bol sürüp her alt degıstırımınde pansumanı tazeleyın
Eminep Burcuuultn sğnnet olduğu günden ıkı gün sonra suya oturtmak lif yapın kese yapın manasında degıl su daha çabuk ıyı olmasını sağlıyor bende sünnet ettırdım bir haftada atlattık bin şükür
aslivar Aliemresevo evett ilk 48 saat yapılmayacak dendi bize de sonra pansumana gittik ve hemen suya oturtmaya başlayın dedi dr. lifle ovuşturma ise 1 hafta sonra
aslivar Benim bebegim 4 aylikken ve lokalle sunnet oldu. Sunnetten 3-4 saat sonra çok ağlamasına kendinizi hazırlayın derim.. Hatta ikimiz beraber çok ağladık ilk gün. Kenarlara değmesin diye biberon kapağı kapattık bu baya ise yaradı.. 4 saatte bir carpol verdik 1 buçuk gün boyunca. Ve sonraki günler ilik suda oturup 5 dakika keyif yaptı :)
meryemm_demir Oğlum sünnet olalı daha 16 gün oldu en taze benim sanırım 😊 Öncelikle ilk gün ve 2. Gün banyo yaptırılmıyor sünnetten sonra doktorun verdiği ilaçları mümkünse 10-15 dk önce vermeye başlayın çabuk etki ediyor ve ağlama süresi oldukça azalıyor... biberon kapağına gerek yok bunun yerine köpük bardaklardan alın ve kapalı kısmını kesip kasıklarına yerleştirn pipi heryerden bağımsız ve rahat kalıyor 2-3 gün yeterli sonrasında pişik yapabilir uzun süreli kullanmayın kremi bol bol sürün en önemli tavsiye KANTARON yağı 2. Günden itibaren kullanmaya başlayın 7 gün boyunca günde 3 defa birkaç damla damlatın özellikle dikişlere inanılmaz hızlı iyileştiriyor ilk iki çişte zorlanıyorlar ama sonrası çok kolay bezli bebekler gerçekten daha çabuk iyileşiyormuş bu arada oğlum 16 aylık gün aşırı banyo yaptırın suya oturtmak yerine bu benim fikrim doktorda böyle söyledi liflemek falan asla elimizi sürmedik pipiye şuan dikişleri atmış bulunuyoruz ve çok rahat bir sünnet geçirdik çok şükür 😊 Hepinize Allah kolaylık versin diyorum Damatlığınıda görürüz inşallah ❤️