Asafeymeninannesi Anne bebek bakım çantasını hangi siteden temin ettiniz? Memnun kaldığınız bir site var mı? Lakin tam tesettürlüyüm çok sportif ve albenili olsun istemiyorum
Defnesra Asafeymeninannesi AliExpress ten aldım canım çok da kullanışlı Türkiye’de 130 tl gibi bi fiyatı vardı int. sitelerinde , ben 70e aldım 2 haftada geldi
suzinakpesrev Asafeymeninannesi aliexpressten aldim 53 liraya geldi simdi aynisini instagramda 120 liraya gordum. Aliexpressten alin biraz bekleme sureniz oluyor ama cok cok ucuza geliyor
Asafeymeninannesi Defnesra AliExpressten de alışveriş yapmak sıkıntılı dil konusunda falan denmişti daha önceden hiç alışveriş yapmadığım için bilmiyorum. Elinizde foto varsa atabilir msnz acaba?
Defnesra Asafeymeninannesi uygulamayı indirince Türkçe olarak seçebiliyosunuz bi sorun olmuyo sadece adrese Türkçe karakter yazmamanız gerek ü ö harflerini yani
Kubracosaar Asafeymeninannesi narkutu.com Instagram adresleri de var bakarsınız ben çok memnun kaldım
Defnesra Asafeymeninannesi bi de şu an ebebekte indirim var çantalarda bi bakın isterseniz yorumlarda çoğu memnun olduğunu söylemiş 45-90 arası değişiyo fiyatları indirim bitmeden bakın