Elakezban Yaklasik iki aylik olacak bebegim verem asisi yaptıracam cok agr ,ates mizmizlanma yapacak bi aşıymış bi haftalik surecte . Sizler nasil gecrdinz bu asi donemini lutfen yazarmisiniz
Tugba10-5 Elakezban benim kızımda ateş yapmıştı akşamında sonra biraz huysuzluk ayaklarına limonlu çorap giydirip bir çay kaşığı calpol vermiştim bir kaç güne geçmişti
QueenBeee Elakezban benim kızımda hiçbir etkisini görmedim gayet güzel geçirdik ama ben gece uyumadan önce yine de calpol verdim ateşi çıkar da uyku sırasında fark etmem diye korktum
Nohutannesi Elakezban ateş yaptı bizde o gün huysuzdu okadar ertesi güne geçmişti her şey. Her bebek kendine özel tabi bir şey olmayada bilir😇
Elifscy Bizde hiçbir problem olmadı, merak etmeyin. Sağlık ocağındaki hemşiremiz de çoğunlukta bir sorun olmuyor hiç korkma demişti, rahat olun inşallah huzursuzluğu bile olmaz :)
Nohutannesi Elakezban evet herzaman elinizin altında olmalı calpol fitil vs. Sadece aşı için değil her zaman ateş olabilir
tosbikyanak-ela- Elakezban Allah’a şükür ateş fln yapmamıştı 2 gün huzursuzlandı okadar ona şükür etmiştim ateşi çıkmasından iyidir diye
Aysenur348f Elakezban herhangi bir sorun yaşamadık. Her bebek aynı tepkileri vermez sizinki de inşallah rahat geçer