Sevil Esracim kac aylik bebeginiz benim kizim 6 aylik 9_12 yada 12_18 ay aliyorum kaliptan kaliba degisiyo
Zeyyy Esracim kızım 9 kilo 9 aylık ben 9-12 ay kıyafeti almıyorum şu an çünkü kasiliyohareket ederken 12-18 ay aldıklarım
ebraradnn Benim oğlumda bugün tam 3 aylık oldu ve 9 kiloya yakın bazı kişiler fazla şişman diyor çok üzülüyorum doktorda 4 aya kadar problem değil sonra veriyor dedi bende 9 aylık alıyorum 🥺
Zeyyy ebraradnn maşallah yerim onu ben 😊kizim da 9 kilo ama 9 aylık olsun annesi senin bebiş de tombis şimdilik ama sonra veriyolar hele 1 yaşından sonra pek bi şey kalmiyo sen bol bol ısır ye onu😋😋
Purposeless Valla dikkat edin obez olmasınlar aşırı kilolu olmaları sağlık problemlerinide beraberinde getirir
Nil59 Toplumumuzda bir topaç gibi maşallah tabiri almış başını gidiyor. Önemli olan topaç gibi yada çelimsiz olması değil sağlıklı olması. 2.700 gram doğdu kızım şuan 2 aylık 5kilo. Ortalama sınırda yani. Ama kıpır kıpır yerinde durmuyo hiç. arkadaşımın 4 aylık bebeği var 11 kilo cocuk yuvarlanıyo resmen kafasını dahi tutamıyo. Kilo iyi birşey değil hele hele Obezlik hiç iyi değil.
Esracim Nil59 evet kesinlikle katılıyorum. Bazen emzirme odasına girince bile bebek kıyaslaması yapılıyor üzülüyorum.
Esracim Zeyyy dün alacaktım ama geç kaldım ya LCW da indirim vardı oğlan durmadı gece 12 yıl geçince kampanya bitti 😢