Fat153 3 ay 10 gunluk bebegim var gunduz 4 saat anca uyanik kaliyo siIn bebeklerinI gundu kac saat uyanik kaliyo. Hic bisey dikkatini cekmiyo oyuncak bile
drn5410 Fat153 4 saat mi maşallah çok uzun kalıyormuş 😲 biz 9 ay 7 günlüğüz anca 3 saat dayanıyor son uykusuna 4 saatte yatırıyorum 😅
monaroza1 Fat153 Benim de 3 ay 15 günlük bebeğim var 2 saat uyanık kalıyor en fazla ona bile dayanamıyor bazen oyuncakları da sadece çıngıraklar ilgisini çekiyor şuan amigurumi çıngırak örmüştüm ben onu tutuyor sadece yeni yeni daha
Fat153 Ay iyi bari, ben dedim rahatsiz heralde surekli, uyuyo 😊 cingirak bile dikkatini cekmiyoki kendi kazagini simsiki tutuyo eline bisi verdinmi tutamiyo tabi surekli emecek yer aeiyo cok uzun sure bakindimi basiyo cigligi 😊
monaroza1 Fat153 Bizimde öyleydi kendi yakasını benim yakamı sımsıkı tutardı şimdi biz uzatınca çıngırağı da tutmaya çalışıyor ama avucuna biz koyuyoruz tabiki o sadece kavrıyor evet eli de sürekli ağzında hatta bu aralar ellerini havaya kaldırıp onlara bakıyor çevreyi kendilerini keşfediyorlar artık 🐣🌼