Saadetemre Ablamın bebeğinin göz bebeği tam merkezde değil yana kaymış daha 25 günlük çok nadir görülen birşey demiş doktor profesöre göstercekler birde ameliyatla düzelir mi çok canımız sıkkın varmı bunla ilgili bir bilgisi olan yardımcı olcak
UmitBusraAysima Saadetemre eşimin göz bebeği de o şekilde tam ortasında olmasi gereken yer aşağıda duruyor ama görmesinde hic bir sıkıntı yok canım çok geçmiş olsun
Saadetemre UmitBusraAysima doğuştan mı eşinizinde her iki gözünde mi yeğenimin bir gözünde çok az diğerinde biraz daha belirgin
UmitBusraAysima Saadetemre eşimin doğuştan ama gözbebegi yerinde fakat gozbebeginin orta tarafi mercegi 1-2 mm alt tarafta yani sizinde öylemi bilemiyorum
Saadetemre UmitBusraAysima Ablam kocaelinde ben ıspartadayım tam olarak bilemiyorum göremedim yeğenimi
Saadetemre UmitBusraAysima Doktorların söylediği nedir eşinize o zaman ki peki görür görmez herhangi bir tehşis
Ezgizeynep UmitBusraAysima merhaba benim kızımda da iris kolobomu teşhisi konuldu şuan bir buçuk yaşında genüz yüzde kaç gördüğüne dair bilgi verilmedi üç yaşını bekliyoruz.Sizinle biraz konuşmak isterdim.Eşinizde de varmış.
Ezgizeynep UmitBusraAysima renkleri seçmeyle ilgili problemi var mı.Okuma yazmada sorun yaşıyor mu bunları çok merak ediyorum.Birde bize doktorumuz ileride gözlük vereceğini söyledi,eşini gözlük kullanıyor mu?
Ezgizeynep Maşallah,Merak ediyorum kusura vakmayın çok nadir görülen bir problem sizi bulmuşken sormak istiyorum.İki gözünde de mi var kolobom?