Mirve0109 Merhaba phılıps biberonda bebeğim beslenemıyor sürekli üstünü ıslatıyor ucunu tek delıklı olanla degıstirdım yine aynı daha öncesınde mamajoo kullanıyorduk bu biberonda bu sorunu yasayan varmı yoksa sadece benım bebegım mi 🤦♀️
Fatmasarii Mirve0109 bende 9 aydir kullaniyorum sknti yasamadim kapagi cevirirken tik diye bi ses geliyor o zaman tam kapaniyor bidaha yaparken bi dene
ebraradnn Aynı durum bendede oldu oglum emerken yandan fırt fırt mama çıkarıyordu çok geliyordu ve ağlıyordu dr browns en güzeli
EzgiDuru Mirve0109 allah allah bende 0 kullaniyorum boyle bir sey yasamadim emzigini mi dogru takmiyorsunuz acaba
Mirve0109 @Fatmasarii kapak tam kapanıyor ama bebegım emerken akısına yetısemeyıp agzından üstüne basına akıyor😔
deletedmom913 Mirve0109 lanet bir biberon neden bu kadar satıldığını hala anlamış değilim tam bir işkenceydi bizim içim d r browns aldktan sınra rahat ettik 4 tane dr browns var bende şu an 2 cam 2 pp çok kullanışşı tabsiye debrim
incim55 deletedmom913 peki de brownslar çok mu akıtıyor acaba ters çevirince kendiliğinden akma yapıyor mu
KuzucukEfehan Mirve0109 bende kullanıyorum uzun zamandır ama hiç öyle bir sorun yaşamadım kapağını iyi kontrol edin bide emziğinin takılan yere iyi oturduğunda emin olun.