Rahsann Merhaba arkadaşlar bebeğim 58 günlük sünnet ettirmeyi düşünüyoruz nelere dikkat etmeliyiz. Hastanede sünnet olacak neler tavsiye edersiniz. Yanımıza almamız gerekenler nelerdir ?
Hifaskkk44 Rahsann ben bebeğimi 2,5 aylıkken sünnet ettirdim aman aman şuna dikkat et vs bir durum olmadı açıkcası sadece ben bebeğime sünnet olduktan sonra büyük numara bez taktım bir kaç gün zaten doktorunuz sizi yönlendirir neyi ne zamana yapacağınıza dair ama sünnette en önemli husus doktor her dk irtibatta olacağınız biri olmalı zaten bizim çok zor geçmedi sadece ilk gün iki kere çiş yaparken ağladı onun dışında çok şükür rahattık inşallah hayırlıs ile sizde atlatırsınız
Rahsann Hifaskkk44 çok geçmiş olsun bizim de inşallah rahat geçer. Bez olayını yazdım aklıma teşekkür ederim 🙏🏻
Yigitefeveannesi Yanınıza bir kaç yudumluk su bebeğiniz için, bir tane örtü altına sermek için hastane örtüsüne yatmasın diye emiyorsa emzik, yeterli olur. Emzirmek en önemlisi memeyi alınca susuyorlar şimdiden geçmiş olsun