babyackgz Kızlar kaç saatte bir sağım yapıyorsunuz ve sağdığınızda iki göğüsten gün sonunda toplam kaç cc süt çıkıyor bebeğiniz kaç aylık?
TwinsmomDA babyackgz süt miktarı her kişiye göre özeldir bence sormayın. Kiminin çok sütü olur kiminin az. Ama süt arttırmak istiyorsanız 3 saate bir sağın gecede sağmaya özen gösterin gün içinde toplam 7 kez 15er dakika sağarsanız sütünüz çoğalacaktır
Ylm babyackgz 3 saatte bir sağmaya çalısıyorum, gece 1 ya da 2 kez sagıyorum, uykuya yenik düşüyorum çünkü 🙈 zaten göğsüme öyle bir sancı giriyor ki, sağmasam rahat edemiyorum. bazen 90 bazen 120 bazen de 160 cc cıkıyor iki göğsümden. Bebegim 45 günlük
patilianne babyackgz bebeğim doğdugundan beri yaklaşık 6 aydır sağıyorum başta 2 saatte bir sağıyordum 70-80 cc çıkıyordu toplam 1 ay sonra 3 saatte bire cıkardım şimdi 4 bazen 5 saatte bir sağıyorum gecede bir kere kalkıp sağıyorum her sağımda ortalama 200cc oluyor bazen azalıyor bazen artıyor
babyackgz TwinsmomDA tabi ki öyle, bebeğim emmiyor sağarak meme ve mama şeklinde gidiyorum günde 2 kez sağıyordum dolmasını beklemek için hata mı yapıyorum acaba 😕 sütüm de baya az anlamak için sordum aslında
TwinsmomDA babyackgz süt işi arz talep. Ne kadar çok sağarsanız süt artar dolmasını beklemek sütü azaltır. İnstagramda annesütü doktoru var bu konularda baya açıklaması var. Dediğim şekilde sağarsanız 2 yaşa kadar sağanlar var
aybkkara babyackgz hayır beklemeyin 3 saatte bir sürekli sağmanız lazım öyle artar ancak. Beklemeniz iyi değil.
[silindi] babyackgz Annesütüdoktoru diye bir hesap var instagramda o memenin çok dolmadan sağılmasını öneriyor. Memenin dolmasını bekledikçe zamanla süt azalıyor.
babyackgz [silindi] aybkkara TwinsmomDA çok teşekkür ederim hata yapıyormuşum sanırım dediğiniz gibi 2-3 saatte bir sağıp o şekilde bakacağım bir de 🙏🏻
Ozlemay babyackgz evet dolmasını beklemeyeceksiniz ssğdıkça süt ihtiyacı olur diye daha fazla süt üretilir
babyackgz Dtbrc benimki de hiç emmiyor mama ağırlıklı bi de sağdığım anne sütünü veriyorum ama benim günlük toplamda 170 çıkıyor
babyackgz Dtbrc günde 2 kere hep aynı saatlerde sağım yapıyordum artık 3 saatte bir sağıyorum 4 günde +10 cc bi artış elde ettim 🙏🏻
Dtbrc babyackgz devam edin böyle biraz yorucu ama miniklermiz için napalım🥰🥰5 ay 8 günlük bebeğim doğduğundan beri bu şekildeyiz sağarak veriyorum🤷🏼♀️🤷🏼♀️
babyackgz patilianne benim şu an günlük totelde 180 cc çıkıyor 🥺 bebeğim emmediği için artmıyor hiç sütüm ama sık sağarak arttırmaya çalışıcam 🙏🏻
Melegimbebegim patilianne Ylm Betim Yaa benimde ilk baslarda her sagista 120 cc falan cikardi 2 saate bur sagardim simdi bebegim 49 gunluk sutum oyle azaldiki 1 gunde 50 cc cikiyor cikmiyor ne yapabilirim lutfen yardim edin bebegim kuvezde
babyackgz Ylm maşallah 🧿 böyle devam eder umarım sık sağmak doğruymuş bende günde 2 kez sağım yapıyordum gece mama veriyordum gece 12 den sabah 6 ya kadar göğsümü doldurup öyle sağıyordum hata yapıyormuşum
Betim babyackgz 8,5 aylık şu an. İlk başlarda her üç saatte bir 15 er dakika sağıyordum . Hala öyle sağıyorum fakat gece 6 saat sağmıyorum uyuyorum artık . Yani günde 6 kez sağım yapıyorum . Her sağımda 130-160cc arası toplam süt çıkıyor . Yaklaşık 1 litreyi buluyor çıkan süt
babyackgz Betim ay maşallah 🧿 rabbim çoğaltsın 🙏🏻 ben günde iki kez sağıyordum gece 6 saat sağmıyordum sizin gibi bi de gündüz 1 kere sağıyordum gece 100 cc gündüz 70 cc anca çıkıyordu 4 gündür 3-4 saatte sağıyorum +10 cclik bir artış elde ettim ona bile seviniyorum
Betim zlyha_ ek gıdaya daha iyi alıştı şu an ama ona rağmen o sütü içmeden durmuyor sağdığım sütlerin hepsini içiyor sadece günlük 1 tane 120cc süt atabiliyorum buzluğa.
Htcaks Mutlaka düzenli saat tutarak 3-4 saatte bi sağlamalısın ayarıda çok önemli gögsüne göre kendi ayarını bul deneye deneye sağım öncesi ılık su ile yıka masaj yap öyle sağ etkisini göreceksin
babyackgz Dtbrc çok teşekkürler ☺️ sizde mama + sağarak mı ilerliyorsunuz yoksa sadece sağarak anne sütü mü veriyorsunuz