Solocannn Nik_mik_yok mangal Arpa çorbası sebzeli bulgur pilavı taze fasülye köz salatası çoban salatası tatlı kadayıfım var düşünüyorum hâla 🧘🏻♀️ herkese bereketli Ramazanlar 💙
BalKokulumunAnnesi Nik_mik_yok menü dünden kaldı aslında yanınada ek bişeyler yaptım bugün yoksa gerçekten yeterli 😂
Minik1anne Nik_mik_yok ▪Etli pirinç pilavı ▪Patlıcanlı patates oturtması ▪Mercimek çorbası ▪İrmik helvası🤗
Mom0988 Nik_mik_yok Ben alarmı nie kurdum dıe unuturum 😂Ayranda var uyu hatırlattın. Ne istiycem bana bi browni veya ıslak kurabiye ismi neyse tarifin varsa atarmısın sana zahmet.😂😂
Nik_mik_yok Mom0988 buyrun efenim .ben serbet i sütlü seviyorum .su ile de yapılıyor Islak Kurabiye https://www.nefisyemektarifleri.com/islak-kurabiye-2178787/
Minico Nik_mik_yok bende de zeytinyağli fırında biber dolması var, yanına güveçte mantar sote yapacağım birde ezogelin çorbası var dünden 🎈
Aylaayla Nik_mik_yok domates çorbası,fırında soslu tavuk,mantar soslu makarna ve kremalı patates yanınada yoğurtlu mor lahana salatası he bide karışık fırında kızartma