Seher05 Oglum 37 günlük sütümü sagarak veriyorum sütünü sagarak veren anneler sizler kaç cc veriyorsunuz? Bagzrn doymuyor mu diye tereddüt ediyorum 2.5 saatte 80 ila 100 arası veriyorum fazlamı azmı
Nazlicann1993 Seher05 100 cc 3 saate dayanmalı. Ama benim bebeğim doymuyordu sütüm az ve su gibi olduğu için 2 saatte 1 veriyordum 100 cc yi
Sleepwalker Seher05 Bak bebegin daha yeni memene alıştır sagmak bir süre sonra sütünü azaltacak sonra komple gelemez meme ucu slikonu var onu dene emzir oda olmadi her emzirmeden önce sütünü meme ucuna sür zorla tık ağzına bir iki emme derken alışsın
Egehaninannesii Seher05 yenidoganlar doydugunu bilmez biraz fazla gibi ama içiyorsa ver gaz problemi,kusması yoksa kilo alsın sonta atıyorlar o kiloları. Anne sütünden zarar gelmez.
Htcnrgzl Seher05 değişiyor canım cc ye takilma istedikçe ver benim bebeğim yoğun bakımda iken 2 saate bir 30 CC ile beslemisler çıkarken de öyle demişlerdi sonra değişti bazen çok içiyor bazen az sagarak 4 ay 20 günlük olduk ama ben mama da veriyorum napalim kısmet böyle imiş