asaf-ask Oğlum 4 ay 26 günlük. 2 haftdır uyku gerilemesi yaşıyorduk gecemiz günümüz karışmıştı ama son 2 gündür ateşlendi ve sürekli uyuyor. Gece ateşi 38,5 a kadar çıktı. Sebebi net belli değil tahliller temiz çıktı doktoru diş çıkarıyor ya da grip başlıyor olabilir bi süre takip et deyip ateş düşürücü fitil ve calpol verdi. Şimdi ara ara ateş yükseliyor kafasına ıslak havlu koyuyorum saatte 5 dk falan rahatlıyor. Bu arada ateş sadece kafasında var vücudu genellikle normal ve aralıklarla da el ve ayakları buz kesiyor 😪 tüm bunlar olurken oğlum uyku gerilemesi yaşayan oğlum uykudan gözümü açamıyor 🤦🏼♀️ Yani tamam ben de dinlenmiş oluyorum ama bu normal mi gündüz doğru düzgün uyumayan çocuk bugün belki toplam 2 saat uyanık kaldı aralarda emmeye kalkıyor ama gözünü açamıyor asla. Bu normal mi başka bi doktora götüreceğim yarın da böyle olursa ama içime de bi kuşku düştü
maysa-19 asaf-ask canım uykuda ateşi olctunmu ateşin agriligindan yada ilaçlardan uyuyo olabilir bunu hekime mutlaka danış ateş ten havale vs olmasın gözetim altında tut
asaf-ask maysa-19 ateşini düşürdüm gündüz pek fazla yoktu aslında zaten sadece kafası aşırı ısınıyor, banyo yaptırdım calpol verdim düştü tamamen ateşi ama uykudan alamıyor kendini 😔
asaf-ask maysa-19 uyumasını sormadım çünkü götürdüğümde yoktu böyle birsey ateşi için de ya diş ya da grip başlangıcı dedi tahlillerde bişey çıkmadı