Cansuukoosee Sinemciftci benmki 2 saatte 80 civari içiyor geceleri 3 saati buluyor uyandırmıyorum gündüz bazen etken verdiğimde oluyor ağlamasına bağlı 😌
yaseminoztrk Sinemciftci bende doğduğundan beri hiç uyandırmadım kendi garanti 1.30 2 saat sonra istiyor 70 80 anca içiyor ama fazlasını veremiyorum hiç
Demir2021 Sinemciftci benim bebeğimde 3 ay 18 günlük doğduğundan beri hep 2 saatte bir mama içiyor. Bazen 2,5 saat oluyor ama kesinlikle 3 saati bulmuyor. Çünkü kendi de 3 saat açlığa dayanamıyor. Ama bizim doktorumuz 2 saate bir besleyin demişti.
Cansuukoosee Merve_gcl 3 saatte durabiliyormu oyalıyormusunz aslında bende 3 saate çıkarmsk istiyorum maamayı yükseltip alışırmı bilmiyorum
Merve_gcl Cansuukoosee duruyor canım bazen 100 içmiyordu 2 saat sonra istiyordu veriyodum ne zaman isterse o zaman ver sen
282428e Sinemciftci kilosu çarpı 150 bölü 24 formülüyle saat başına içmesi gereken CC miktarını bulabilirsiniz. Ona göre verirsiniz. Mesela 30 çıktıysa 2 saat sonra aciktiysa 60, 3 saat sonra aciktiysa 90 gibi.. ben bu sekilde yapıyorum
282428e Cansuukoosee Şu an 3 ay 3 günlük 1 hafta önce 6500 dü kilosu 3300 doğmuştu. Bu ay üst sınırdan sınırdan almış kilosunu. Doyduğuna eminim doymasa tabiki fazlasını veririm ağlamıyor bezleri dolu dolu. Bide şöyle bişey var her mama aynı oranda kilo aldırmıyor ve aynı doyuruculuga sahip değil bazı mamalar daha erken acıktırıyor
Mucizem-Sare54 Sinemciftci valla hepinizi iyimis valla kızlar benim kızım 40 gunluk doğduğundan beri 30 40 ml iciyor gerisini bırakıyor hep ve 3 saatte bir besleniyo yinede icmiyor