EzgiSare1 45 günlük bebeğim var göğüs ucumda yara oluştu kan geliyor emzirmeye devam etmeli miyim sizce?
NisAsel0311 EzgiSare1 Çok aşırı olmadığı sürece emzirilebilir diye okumuştum internette. Zaten bebek o kanı atıyomus vücuttan. Ama istersen sağıp kaşıkla ya da biberonla ver sütünü. Sana kalmış tabi nasıl istersen
Umaykusum EzgiSare1 benimde başıma gelmişti canım aynısı silikon uçla emzirdim bi süre ama kanama çok fazla değilse normalde emzirebilirsin ama kesinlikle lanolin cinsi bi krem kullan
TuruncuLimon EzgiSare1 bilirim o kanayarak emzirdiğim hallerimi. lansinoh krem ve göğüs ucu kapağı al her emzirmeden önce ve sonra sür o kremden göğüs ucuna. Kapağı kapat. 3 güne kalmadan iyileşeceksin canım mutlaka dene
EzgiSare1 NisAsel0311 bu yasaklardan dolayı doktora da gidemiyorum randevular dolu o yüzden sordum sağma makinem de yok ne yapcam bilmiyorum 😣
NisAsel0311 EzgiSare1 Haklısın. Dediğin gibi doktor bulunmuyo bende doktora gidemediğim için hep internetten araştırmalar yaptım. Bende de yoktu makina. Kızdan fırsat buldukça elimle sagdim hep. Çok dalga konusu oldum ama yapacak bişey yoktu 🙄
snowflake EzgiSare1 3 ay 22 günlük ama nerdeyse 1 aydır ben bu durumdayım geçmeyen bir yara ve emzirirken ara ara gelen iltihapli kan
Ygznfs Canım mecbur vereceksin yaralar emzirdikçe iyileşiyor malesef. Bol bol emzir uzun sürüyor ama geçiyor. Sabırlar diliyorum 😘
EzgiSare1 TuruncuLimon var kremden kullanmıyordum çatlağım yok diye sürüyordum ama bu kadar fazla değil süreyim dediğiniz gibi teşekkür ederim