EsraVeyselAlya Anneler bebeğim 4 aylık sadece meme de uyumaya başladı 15 gündür böyle kollarım çok agriyor ve sanki kan akısı durmuş gibi his oluyor gün içinde çok rahatsız oluyorum acaba meme de fazla zaman geçirdiği için kollarıma baskı olduğundan mi olmustur bu şikayetler 🤦♀️
Aselipekveannesi EsraVeyselAlya evet canim bu aliskanligini cok uzun tutmussunuz benimkide 2 aylik oda memede uyumak istiyor ben memede uyudugu daldigi anda hemen aliyorum fazla orada kalmasi hem sana hem ona zarar su yonden zarar alisir ve saattlerce memede kalmak ister
MinnakAsel EsraVeyselAlya kelin ilacı olsa başına sürer 1 yaşında ve hala memede uyur asla sallanmak istemez önüne geçmedim bir türlü inşallah siz bir çözüm yolu bulursunuz
EsraVeyselAlya Aselipekveannesi Uyuduğu gibi yerine koyuyorum ama 15 dk falan emiyor kollarım resmen kan akısı durmuş gibi uyusuk sürekli
Aselipekveannesi EsraVeyselAlya 15 dk emmesi normal zaten fazlasi olmaz kimi bebek 3 5 dk kimi 10 15 dkda memede kalir en fazla 20 25 dkdir fazlasida hem migdesini buyultur hem kusar memede uyuma suresi bence iyi kolunuzun altina yastik koyun sirtiniza destek verin
Zamaninkizi Sallamak daha kötü bırak uyusun bence ben şükrediyorum artık eskiden ne güzel memede uyurdu,şimdi ataktayiz memeyi tutmuyor,eder demekten baygınlık gecirecegim
Amineceren Yastığı yan şekilde yatırın üzerine bebeği yatırın başını yüksekte tutun sırtınıza da destek verin çok rahat emzirirsiniz